Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

29 Квітня, 2022 р., 16:47
Народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, провідний актор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка сьогодні читав другу частину «Зачарованої Десни» Олександра Довженка. Творчий захід, як і минулого разу пройшов у читальній залі центральної бібліотеки міста Горохова. Шанувальники театрального мистецтва вкотре мали змогу насолодитися неперевершеною грою Петра Панчука. Кілька тижнів тому актор вже читав для краян першу частину кіноповісті. Виступ мав шалений успіх, тож шанувальники театрального мистецтва мали змогу знову насолодитися «Зачарованою Десною» у виконанні Петра Панчука. Зазначимо, що цими днями актор їде в Київ, де його зачекалася столична публіка.
27 Квітня, 2022 р., 19:06
Сьогодні, 17 квітня, у міському сквері Горохова відбулося мистецьке дійство «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Творча програма заходу складалася із виступів мистецьких колективів, благодійної виставки-ярмароку та художнього майстер-класу. Усі учасники мистецької зустрічі мали змогу долучитися до матеріальної підтримки наших захисників. Митці Горохівської територіальної громади, аматори художньої самодіяльності, майстри й майстрині народної творчості під час благодійної акції зібрали понад 10 тисяч гривень для потреб армії. З мистецтвом до перемоги!
26 Квітня, 2022 р., 14:02
Сьогодні, 26 квітня, в місті Горохові вшанували пам’ять людей, які загинули внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.
25 Квітня, 2022 р., 11:52
Міністерства молоді та спорту України разом з Центром Української Культури в Таллінні та Громадською організацією Фундація Тамари Коломієць «НОВОТВІР» організовують Міжнародний проєкт «Діти проти війни».
24 Квітня, 2022 р., 08:33
Сьогодні, 24 квітня, Горохівський міський голова Віктор Годик, виконавчий комітет, депутатський корпус міської ради та старости сіл шлють найщиріші вітання з Днем народження начальнику відділу організаційної та кадрової роботи Горохівської міської ради Інні Сафонік! Інно Ігорівно, вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен новий день буде наповнений корисними справами та теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. Усі Ваші добрі починання нехай втілюються у життя, в оточенні будуть лише вірні Вам люди, а кожен Ваш день буде сповнений щастя та приємних подій!
24 Квітня, 2022 р., 07:44
Зі щирим серцем вітаю християн з Днем Світлого Христового Воскресіння ! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воно приходить разом з квітучою і теплою весною і наповнює людські серця добром і любов’ю. Зараз наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом. У день Світлого Христового Воскресіння бажаю вам і вашим родинам віри в наші Збройні сили та наших захисників, миру Українській землі та Божого благословення! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
23 Квітня, 2022 р., 08:12
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи. З повагою, Горохівський міський голова Віктор Годик, депутати виконавчий комітет міської ради, старости сіл та працівники Горохівського міської ради.
21 Квітня, 2022 р., 21:26
Напередодні великого свята – Воскресіння Христового великодні гостинці від жителів Горохівської територіальної громади отримають військові із 14-ї окремої механізованої бригади та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, а також жителі Чернігова та Лисичанська.
19 Квітня, 2022 р., 14:25
За умов  воєнного  стану,  бойових  дій, які призводять до  руйнування  водопровідних, електричних  мереж обмежується  доступ  населення до питної води. В  таких  умовах  люди  вимушені  користуватися водою з криниць, що не використовувались тривалий  час, річок, інших доступних джерел.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь