Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Українська делегація побувала у Франції

Дата: 07.04.2023 08:41
Кількість переглядів: 189

Фото без описуГорохівський міський голова Віктор Годик у складі делегації керівників українських територіальних громад здійснив адвокаційну поїздку до Франції. Поїздка була організована Мережею захисту національних інтересів «АНТС», членкинею правління цієї організації Люсьєною Шум.

Протягом трьох днів керівники громад обмінювалися досвідом з французькими колегами. Однією з найважливіших зустрічей делегації відбулася у сенаті Франції з Президентом Парламентської асамблеї НАТО Жоель Гарріо-Майлям та сенаторами. Очільники громад також зустрілася з Головою групи дружби "Франція-Україна" в Національній асамблеї Франції Бенджаміном Хаддадом. Окрім цього, делегація мала зустріч з Рафаелем Глюксманом, депутатом Європейського парламенту, та радниками посла України у Франції. Усі високопосадовці висловили свою повну підтримку українському народу та запевнили, що будуть продовжувати підтримувати Україну у її боротьбі за незалежність та територіальну цілісність.

Зокрема під час перебування української делегації у Франції відбулося історичне голосування французького парламенту, яким Франція визнала Голодомор 1932-1933 рр. геноцидом українського народу.

Під час адвокаційної поїздки також обговорювалися питання співпраці в галузі культури, освіти та науки, а також залучення інвестицій у проекти розвитку територій. Зустрічі з представниками французької влади та політики були плідними та відкрили нові можливості для співпраці між Україною та Францією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь