Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося друге пленарне засідання сесії

Дата: 12.05.2023 20:59
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

12 травня відбулося ІІ пленарне засідання 30 сесії восьмого скликання міської ради.

 

Перед початком роботи депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

 

Загалом, обговорено понад двісті питань порядку денного. Попередньо усі питання детально опрацьовані профільними постійними комісіями міської ради.

Депутати спільно із міським головою щиро подякували старості Скобелківського старостинського округу Михайлу Цуцману за багаторічну сумлінну працю на благо громади. Сьогодні Михайло Степанович достроково склав свої повноваження у зв’язку із виходом на пенсію. Також, із днем народження привітали і старосту Мирненського старостинського округу Ярослава Зеленського.

 В ході роботи прийнято, як нові цільові програми, так і зміни до існуючих. Зокрема, затверджені програми фінансової підтримки комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської  ради  на 2023-2025 роки та покращення функціонування Центру обслуговування платників Горохівської ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області на 2023-2025 роки. Внесені зміни до ряду програм, а саме:

✔️ захисту населення і територій Горохівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки;

✔️ матеріально-технічного забезпечення  військових частин (установ) та проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки в громаді на 2021–2025 роки;

✔️ патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення прописки і призову юнаків на строкову військову службу в Збройні сили України в Горохівській міській територіальній громаді на 2022-202 5роки;

✔️ фінансової підтримки та розвитку КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» та КНП «Горохівська  стоматологічна поліклініка» Горохівської міської ради на 2021-2024 роки;

✔️ матеріально - технічного забезпечення Першого відділу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022 - 2025 роки.

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 23 грудня 2022 року №28-45/2022 «Про бюджет міської територіальної громади на 2023 рік» проінформував присутніх начальник управління фінансів Горохівської міської ради Андрій Шеремета. Депутати детально розглянули усі запропоновані статті видатків окремо по кожній галузі.  Загалом, з місцевого бюджету пропонують виділити понад 12 млн. гривень.

Окрім того, розглянули питання, що стосуються земельних відносин. Зокрема, надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі, затвердження проекту землеустрою та технічної документації із землеустрою на території Горохівської міської ради.

Ознайомитися з рішеннями ІІ пленарного засідання 30 сесії міської ради можливо на веб-сайті громади у розділі «Офіційні документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь