Висловлюємо щирі співчуття

Дата: 05.06.2023 08:42
Кількість переглядів: 340

Фото без описуЗ глибоким сумом і скорботою ми отримали звістку про передчасну смерть приватного нотаріуса, депутата VI скликання Горохівської міської ради Романа Кудима. Від імені Горохівської міської ради, депутатського корпусу та всієї територіальної громади, надсилаємо найщиріші співчуття дружині - головному спеціалісту відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, капітального будівництва та матеріального забезпечення Горохівської міської ради Тетяні Кудим, рідним і близьким Романа.

Слів недосить щоб виразити нашу глибоку скорботу в цей важкий для вас час. Роман був людиною, яка своїм щирим життєлюбством і добротою приносила світло та радість у життя інших. Він залишив незабутні сліди як син, чоловік, батько, брат та вірний друг. Його відданість своїй сім'ї, людям та рідному місту була беззаперечною, а його професійні якості зробили його незамінним фахівцем, на котрого можна було покластися в будь-який момент.

Ми разом з вами переживаємо неймовірне горе, яке випало на вашу долю. Немає слів, що можуть повністю виразити наші почуття, але будьте впевнені, що наші серця сповнені скорботою разом з вами.

Будемо завжди пам'ятати Романа Кудима, як людину великої душі, яка прожила своє коротке життя з повним завзяттям і вірою. Нехай він спочиває з Богом…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь