Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

31 Березня, 2023 р., 10:47
Відповідно до розпорядження міського голови від 24 березня 2023 року №56-р, на території Горохівської міської ради опалювальний сезон 2022-2023 років завершується 31 березня 2023 року.
30 Березня, 2023 р., 14:17
29 березня 2023 року спеціалістами сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Тетяною Карпук, Наталією Басюк та фахівцем соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» міської ради Ларисою Кізлик, інспектором муніципальної варти Горохівської міської ради Віталієм Малесиком, інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків на території м. Горохів та Печихвостівського старостинського округу (з населеними пунктами с. Мирків, с. Пірванче) Горохівської громади проведений  профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу.
30 Березня, 2023 р., 12:16
Сьогодні, 30 березня, перестало битися серце Ігоря Анатолійовича Кунчика, військового 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Народився Ігор 12.12.1983 року в селі Підбереззя. Герой з перший днів повномасштабного вторгнення пішов у військомат та був призваний до лав ЗСУ . Брав участь у найзапекліших боях за визволення Батьківщини. Під час одного з таких боїв отримав важке осколкове поранення в голову, лишився ока. 
30 Березня, 2023 р., 08:22
29 березня відбулася стратегічна освітня онлайн-сесія Управління Державної служби якості освіти України у Волинській області з теми «Інституційний аудит: виклик чи нові можливості», яка проводилась на базі Боратинської ОТГ.
29 Березня, 2023 р., 16:25
28 березня на базі Горохівського ліцею №2 відбулося спільне засідання педагогічної ради, науково-методичної ради закладу освіти та клубу директорів шкіл Горохівської міської територіальної громади за підсумками дослідно-експериментальної роботи «Шляхи формування мотивації навчальної діяльності здобувачів освіти в умовах інноваційного освітнього середовища».
29 Березня, 2023 р., 11:55
Днями працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради за сприяння Волинського обласного центру соціальних служб здійснили приємну місію, а саме – вручили бокси з новим дитячим одягом та взуттям сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Охоплено сім’ї міста Горохів, сіл Холонів, Журавники та Підбереззя.  
28 Березня, 2023 р., 11:38
Днями в рамках місячника благоустрою населених пунктів громади працівники Горохівської міської ради спільно з представниками ТзОВ "Еталон" обкосили суху траву та пагони кущів, ліквідували стихійні сміттєзвалища та чагарники на території міського парку.
28 Березня, 2023 р., 10:37
Поширеною проблемою серед підлітків, яка є небезпечною для здоров’я є куріння. В сьогоднішній час серед молоді фігурують електронні сигарети. Це тренд, який нас вбиває. Електронні сигарети не менш шкідливі, ніж куріння звичайної сигарети і вони небезпечні. Щодня на просторах інтернету, у кіосках та супермаркетах ми бачимо рекламу електронних сигарет та інших пристроїв для нагрівання тютюну. Часто зірки шоубізнесу їх рекламують, ніби вони безпечні. Чому насправді це не так, і які зміни в нашому організмі відбуваються від паління електронних сигарет.
23 Березня, 2023 р., 16:46
Сьогодні, 23 березня, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради. На порядок денний винесли двадцять питань.
23 Березня, 2023 р., 16:40
Сьогодні, 23 березня, на базі освітнього простору "Горохів Хаб" відбулася нарада із директорами закладів загальної середньої освіти та закладів початкової освіти громади. Провела захід Софія Пилип'юк, начальник відділу освіти, управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров'я, котра проаналізувала стан галузі в умовах сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь