Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

01 Травня, 2023 р., 10:38
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 04-05.05.2023р.
29 Квітня, 2023 р., 17:34
Сьогодні громада вклонилася у пошані перед відданістю вірного захисника свободи та незалежності, Героя України Гайка Хачатряна, 1981 р.н., жителя села Мирків.
28 Квітня, 2023 р., 11:45
28 квітня 2023 року у приміщенні освітнього простору «Горохів ХАБ» психологом Центру професійного розвитку педагогічних працівників, Мариною Сокол був проведений воркшоп для працівників психологічної служби закладів освіти Горохівської громади «Нейрографіка – сучасний метод у роботі психолога».
28 Квітня, 2023 р., 11:24
Сьогодні, 28 квітня, орієнтовно о 18.00 годині від КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» траурним кортежем тіло загиблого Захисника Гайка Хачатряна доставлять до рідної домівки у селі Мирків.
28 Квітня, 2023 р., 10:02
Україна продовжує зусилля у боротьбі з захворюваннями та збільшенням імунітету нації. У рамках тижня імунізації, що проводиться в державі, був проведений захід під назвою «Територія здоров’я», який організували ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» спільно з КНП «Горохівський центр первинної медичної допомоги Горохівської міської ради» та Горохівським відділенням Луцького районного відділу ДУ Волинський ОЦКПХ МОЗ України.
28 Квітня, 2023 р., 09:12
З метою залучення школярів до занять спортом, мотивації до здорового способу життя та активізації фізкультурно-оздоровчої роботи 27 квітня 2023 року на міському стадіоні «Колос» відбулися змагання з легкої атлетики за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Горохівської міської територіальної громади.
27 Квітня, 2023 р., 15:42
Потепління знаменує прихід не лише календарної, а й реальної весни. Прокидається із зимового сну земля, зеленіє травичка та розквітають весняні квіти.
27 Квітня, 2023 р., 15:10
Сьогодні, 27 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Віктор Годик.
27 Квітня, 2023 р., 14:44
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 01-03.05.2023р.
27 Квітня, 2023 р., 14:21
Відбувся обласний дистанційний семінар-практикум керівників клубних закладів на тему «Центр культурних послуг — як творча лабораторія з координації процесів духовного та культурного розвитку громади, збереження i популяризації народної творчості, нематеріальної культурної спадщини, інноваційних форм та методів роботи установ культури в громаді».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь