Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

18 Травня, 2023 р., 13:38
23 травня 2023 року, об 11.00 годині,  в приміщенні колишнього управління сільського господарства (вулиця Незалежності, 2, ІІ поверх) відбудеться робоча зустріч з приводу державної підтримки АПК та з питань реєстрації в Державному аграрному реєстрі. Начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Юрченко надасть роз’яснення щодо Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію напрямків Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Волинської області на 2023-2026 роки, а саме:
18 Травня, 2023 р., 12:11
19 травня відбудеться друге розширене засідання Робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Горохівської територіальної громади до 2027 року. Тема стосуватиметься розвитку сфери освіти в громаді на наступних 4 роки.
18 Травня, 2023 р., 08:41
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 23-24.05.2023 р.
18 Травня, 2023 р., 08:28
У день Вашого народження прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров’я і щастя! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами! Від щирого серця бажаємо успіху в Ваших починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, Божої благодаті, мирного неба, надії, віри у світле майбутнє та скорішої Перемоги!
17 Травня, 2023 р., 18:52
Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого захисника, мужнього земляка, який боронив українську державу від російського окупанта. Горохівська громада сьогодні  попрощалася із Героєм – Андрієм Кислюком, жителем села Підбереззя.
17 Травня, 2023 р., 08:16
На спортивному майданчику із штучним покриттям в міському парку міста Горохова 13 травня відбувся щорічний турнір з міні-футболу серед працівників установ, організацій та підприємців.
16 Травня, 2023 р., 14:47
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 22.05.2023 р.
16 Травня, 2023 р., 12:22
Сьогодні, 16 травня, о 15.00 загиблого Героя Андрія Кислюка зустрічатимуть в м. Горохів біля Хреста – пам’ятника «Борцям за волю та незалежність».
15 Травня, 2023 р., 17:13
З глибоким болем і сумом повідомляємо, що Горохівська громада втратила ще одного Героя і вірного сина України – Андрія Кислюка 20.03.1988 р.н., жителя села Підбереззя.
15 Травня, 2023 р., 15:35
Нелегкі часи переживає наша ненька Україна. Щодня її свободу та волю виборюють тисячі синів і дочок. Серед них сотні мешканців громади – справжніх патріотів і відважних героїв, які до останнього подиху залишаються вірними кожному слову військової присяги. Та за кожним подвигом Героя стоїть його мати – водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка присвятивши своє життя вихованню дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та материнським благословенням. Але жертовність матері, дитину якої навіки забрала війна – неоціненна… Від імені міського голови  матерям полеглих воїнів-Героїв - справжніх синів України, які віддали життя за її єдність та незалежність, висловили слова підтримки, величезної поваги та шани за їх нелегку материнську долю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь