Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

05 Червня, 2023 р., 10:00
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 08-09.06.2023 р.
05 Червня, 2023 р., 08:42
З глибоким сумом і скорботою ми отримали звістку про передчасну смерть приватного нотаріуса, депутата VI скликання Горохівської міської ради Романа Кудима. Від імені Горохівської міської ради, депутатського корпусу та всієї територіальної громади, надсилаємо найщиріші співчуття дружині - головному спеціалісту відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, капітального будівництва та матеріального забезпечення Горохівської міської ради Тетяні Кудим, рідним і близьким Романа.
02 Червня, 2023 р., 15:49
Другий день відкритого турніру з боксу був не менш яскравий на видовищний. Спортсмени продемонстрували свою майстерність, показали відмінні результати та отримали цінний досвід, а вболівальники в свою чергу – масу приємних емоцій.
02 Червня, 2023 р., 09:44
Неурядова гуманітарна організація ACTED запрошує громадян Горохівської громади, прийняти участь у програмі «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗШИРЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ПРАВ ТА МОЖЛИВОСТЕЙ ЖІНОК ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ» (SEED) (конкурс грантів на мікробізнес та самозайнятість).
01 Червня, 2023 р., 19:24
1-2 червня – з нагоди Дня захисту дітей в дитячо-юнацькій спортивній школі імені Олександра Баламута вкотре проходить відкритий турнір з боксу з нагоди Дня захисту дітей.
01 Червня, 2023 р., 19:23
Сьогодні свято з нагоди Дня захисту дітей розпочалося в актовій залі Горохівської міської ради. Гостей заходу під назвою "Дитинства неповторна мить" зустрічала радісна та дружня атмосфера, наповнена любов'ю та турботою. Офіційну частину святкування вітальним словом розпочав перший заступник міського голови Максим Ящукевич, який висловив свої найщиріші вітання дітям. Також разом зі Службою у справах дітей вручили подарунки від міського голови Віктора Годика для дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих військових, дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.
01 Червня, 2023 р., 18:07
У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Гамірно і весело було 1 червня на    міському стадіоні «Колос», де проводився І етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».
01 Червня, 2023 р., 17:45
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 07.06.2023 р.
01 Червня, 2023 р., 15:20
Згідно графіку виїзду мобільного сервісного центру МВС візит до міста Горохів заплановано на 02 червня 2023 року з 10:00 – 16:00 год.
31 Травня, 2023 р., 16:03
Життя та здоров'я людини тісно пов'язані з навколишнім середовищем, де одним із найважливіших компонентів є вода. Вживання води з наднормативним вмістом нітратів небезпечне для здоров'я людини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь