Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

08 Травня, 2023 р., 08:35
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 10-12.05.2023 р.
05 Травня, 2023 р., 15:52
У ході підготовки до ІІ пленарного засідання чергової 30 сесії міської ради відбулися засідання постійних комісій, на яких розглянуто питання порядку денного сесії. У роботі комісій взяли участь голова міської ради Віктор Годик, секретар міської ради Наталія Ковальчук, начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів міської ради.
04 Травня, 2023 р., 15:14
3 травня 2023 року відбулась робоча зустріч  експерта місцевих фінансів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Оксани Самойліч з працівниками управління фінансів Горохівської міської ради, метою якої є визначення шляхів та джерел збільшення надходжень до місцевого бюджету та впровадження дієвих інструментів бюджетного механізму.  В ході зустрічі напрацьовано основні тенденції плану заходів з наповнення дохідної бази громади.
03 Травня, 2023 р., 17:21
3 травня 2023 року головними спеціалістами служби у справах дітей Ольгою Шевчук, Світланою Чернящук та фахівцем соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Горохівської міської ради Марією Нечипорук на території Журавниківського старостинського округу  Горохівської громади проведений  профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.
02 Травня, 2023 р., 13:04
Відповідно до розпорядження Горохівського міського голови Віктора Годика від 01 травня 2023 року №70-р 12 травня 2023 року о 10-00 годині в залі засідань міської ради відбудеться ІІ пленарне засідання чергової тридцятої сесії восьмого скликання Горохівської міської ради.
01 Травня, 2023 р., 16:34
В Ужгороді відбувся Національний форум під назвою «Освіта в Україні - виклики сьогодення та перспективи майбутнього». У заході взяла участь делегація посадових осіб Горохівської міської ради.
01 Травня, 2023 р., 15:08
Юридичні та фізичні особи, які проводять діяльність, що впливає або може вплинути на стан бджіл, зобов’язані забезпечити їх охорону, дотримуватися діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєння, а саме: Законів України  «Про бджільництво» (ст. 30, 31, 37-40), «Про захист рослин»,  «Про пестициди і агрохімікати», Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві» ДСП 8.8.1.2.001-98, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України 03.08.1998 №1, «Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин», затвердженої наказом Міністерства розвитку економки, торгівлі та сільського господарства України 19лютого 2021 року №338.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь