Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

18 Квітня, 2023 р., 15:48
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 24-26.04.2023р.
17 Квітня, 2023 р., 12:32
Особливості подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи - тема зустрічей горохівських податківців із платниками податків.  
17 Квітня, 2023 р., 09:56
Що можна робити в бібліотеці? Взяти почитати книгу? Так, звичайно. Але з розвитком цифрових технологій для бібліотек відкриваються нові можливості. Одна з них – стати хабом цифрової освіти в селі чи місті. Що ж для цього потрібно? Зовсім небагато - доступ до інтернету, гаджет та бажання навчатися. А про навчальні програми подбали фахівці Міністерства цифрової трансформації, які розробили ряд навчань на різну тематику та розмістили їх на сайті  «Дія. Цифрова освіта».  Всі ці навчання можна тестувати в бібліотеках за допомогою бібліотекарів.
17 Квітня, 2023 р., 09:50
Напередодні світлого Христового Воскресіння два Горохівські дитячі садочки – «Казка» та «Сонечко» -  отримали сучасні підлогомийні машини від партнера Горохівської громади – проекту USAID «ГОВЕРЛА». Легкі, компактні, маневрені машини стануть надійними помічниками садочкам в їх прагненні до чистоти.
17 Квітня, 2023 р., 09:16
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень надсилаємо Вам перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії станом на 21.04.2023р.
17 Квітня, 2023 р., 08:10
Шановні пожежники, наші рятувальники! 
12 Квітня, 2023 р., 12:29
Великдень – одне з найбільших християнських свят. У цей день кожна родина збирається за столом, але, на жаль, далеко не всі мають змогу приготувати традиційні великодні страви, і для багатьох навіть паска з крашанками є розкішшю.
12 Квітня, 2023 р., 12:20
Зовсім скоро ми відзначатимемо одне з найсвітліших християнських свят. Серед усіх традицій підготовки до святкування Воскресіння Христового однією з багатовікових традицій є прибирання. Вся справа в тому, що після настання весни наші предки очищалися не тільки духовно, але і не забували про простір навколо себе. Відповідно склалося так, що прибирання перед Великоднем входить в число обов'язкових традицій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь