Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 червня - День захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 19:23
Кількість переглядів: 63

Фото без опису🟨🟦Сьогодні свято з нагоди Дня захисту дітей розпочалося в актовій залі Горохівської міської ради. Гостей заходу під назвою "Дитинства неповторна мить" зустрічала радісна та дружня атмосфера, наповнена любов'ю та турботою. Офіційну частину святкування вітальним словом розпочав перший заступник міського голови Максим Ящукевич, який висловив свої найщиріші вітання дітям. Також разом зі Службою у справах дітей вручили подарунки від міського голови Віктора Годика для дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих військових, дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

🟨🟦Після офіційної частини святкової програми настала черга вистави «Попелюшка», яку продемонстрував студентський театр «Гармидер» Горохівського коледжу ЛНУП. Ця улюблена багатьма казка вразила дітей своєю магічною атмосферою та персонажами. Актори зіграли свої ролі майстерно, передаючи кожну емоцію та переживання глядачам. Діти із захопленням спостерігали за розвитком подій та вболівали за головну героїню.

🟨🟦У міському сквері відбулися організовані сектором молоді та спорту, а також Будинком дитячої та юнацької творчості м. Горохів, спортивні естафети, квест, виставка-ярмарок, де діти мали можливість показати свої таланти та вироби. Майстер-класи з квілінгу, боді-арту та витинанки, малювання на асфальті під гаслом "Я намалюю мир", а також красива фотозона були доступні для всіх бажаючих. Діти з нетерпінням долучилися до цих активностей, проявляючи свою фантазію та творчість. Асфальт став місцем, де з'явилися веселі та яскраві малюнки, виконані дитячими руками. Кожен малюнок відображав бажання жити у мирі та злагоді. Діти з великим задоволенням долучалися до цих занять, розвиваючи свої навички та виявляючи творчий потенціал.

🟨🟦Святкування у місті було сповнене веселощів та розваг для дітей. Однією з найпопулярніших локацій були надувні гірки та батут. Ці феєричні розваги залишили незабутні враження у серцях маленьких учасників, даруючи їм радість, відчуття свободи та безмежну енергію.

🟨🟦Особливою подією стала концертна програма. Будинок дитячої та юнацької творчості представив концерт під назвою "Дитячими долоньками закриємо Україну", а Горохівська музична школа продемонструвала захід під назвою «Сузір`я мистецьких талантів». Діти та викладачі виконували яскраві музичні та хореографічні номери, які пронизували патріотичним духом та любов'ю до Батьківщини.

🟨🟦На завершення дня у новому сквері біля супермаркету «Дар» викладачі та учні Горохівської музичної школи влаштували благодійну фортепіанну вечірку «Piano paty2».

🟨🟦Дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення Дня захисту дітей. Окремо хочемо подякувати підприємцям міста Горохова, Церкві Християн Віри Євангельської та ГО «П’ять хлібів» за надану допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь