Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

15 Березня, 2023 р., 10:28
У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску в селі Терешківці з 16.03.2023 по 17.03.2023 буде припинено газопостачання. 
15 Березня, 2023 р., 09:24
Для потреб переміщених осіб Горохівської громади передано чайники, спальні набори, побутову хімію та засоби гігієни. Також допомогу доставлено і в прихисток, який функціонує на базі дитячого садочка “Казка”. Вкрай важливим подарунком сім’ям, які там мешкають стали - холодильник та пральна машина.
14 Березня, 2023 р., 17:50
14 березня у місті Горохові тренінг об’єднав працівників Горохівської, Берестечківської міської, Мар’янівської селищної та Городищенської сільської рад, які в ході виконання своїх професійних обов’язків активно допомагають внутрішньо переміщеним особам, військовим та їх сім’ям, вразливим верствам населення.
14 Березня, 2023 р., 17:48
Вчора, 13 березня 2023 року, на базі Луцького національного технічного університету відбувся День кібербезпеки. Участь у заході, який проходив у форматі відкритих дискусійних панелей між обласною військовою адміністрацією, Службою безпеки України, Державною службою з технічного захисту інформації, науковців, бізнесменів та спеціалістів у сфері захисту інформації, територіальних громад області,  взяли представники Горохівської міської ради.
14 Березня, 2023 р., 09:03
Горохівська міська рада є партнером проекту USAID «ГОВЕРЛА» з жовтня 2021 року. За цей період громада відчула вагому партнерську підтримку від проекту, відкритість до співпраці та розуміння потреб.
14 Березня, 2023 р., 08:51
У спортивному залі Горохівського фахового коледжу ЛНУП відбулися зональні ігри Чемпіонату ГО «Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос»» з футзалу серед команд територіальних громад за програмою сільських спортивних ігор Волині 2023 року. У першому етапі (зональних змаганнях) взяли участь 16 команд територіальних громад, які були поділенні на чотири підгрупи.
14 Березня, 2023 р., 08:30
Дорогі захисники, добровольці! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь