Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

20 Лютого, 2023 р., 11:13
17 лютого - Міжнародний День спонтанного вияву доброти. Під звуки повітряної тривоги у культурно-мистецькому укритті відбувся захід, організований виробничо-комерційною фірмою «ПОДА-Волинь» та ГО «Сонце любові» для людей з інвалідністю, які проживають у Горохівській громаді. З ляльковою виставою «Як маленький Тарасик Україну рятував» виступили юні актори лялькового театру- користувачі  дитячої бібліотеки: Павло Овсієнко, Михайло Трачук, Меланія Трачук, Марта Шнайдер, Назар Шморгун. Керівники Тетяна Бондар, Тетяна Чорнопас.
20 Лютого, 2023 р., 08:35
НЕК «Укренерго» не встановлено ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області в понеділок.
17 Лютого, 2023 р., 17:21
17 лютого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради.
17 Лютого, 2023 р., 14:14
У період з 13 до 28 лютого Будинок дитячої та юнацької творчості м.Горохів проводить тижні духовності. В рамках запланованого – виставка ікон Андрія Лахтюка, вихованця зразкової студії «Олівець-малювець». Вже 5-й рік поспіль, під вмілим  наставництвом  Миколи Шешка, хлопець шліфує свою майстерність. Портрети та ікони - улюблений жанр Андрія. На виставці представлено 9 робіт, але це далеко не всі його творчі напрацювання. Кілька ікон Андрій подарував своїм рідним та близьким. Його роботи виставляються в громадській організації благодійної місії «Сонце любові», членом якої він є.
17 Лютого, 2023 р., 08:37
16 лютого 2023 року спеціалістами сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей міської ради Тетяною Карпук, Наталією Басюк та фахівцем соціальної роботи відділу соціального захисту міської ради Ларисою Кізлик проведено  профілактичний захід на території Скобелківського старостинського округу та у місті Горохів, який мав на меті обстежити умови проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу.
16 Лютого, 2023 р., 14:14
Хай живе Україна! Навіки – вільна! Навіки – незалежна! Хай мир, спокій та щастя панують на нашій рідній землі!
16 Лютого, 2023 р., 09:17
Упродовж 2022 року власники об’єктів нерухомості на території Горохівської громади сплатили до місцевого бюджету 4,7 мільйона гривень податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. 
16 Лютого, 2023 р., 08:23
Сьогодні, 16 лютого, у день Вашого народження прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров’я і щастя! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами! Від щирого серця бажаємо успіху в Ваших починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, Божої благодаті, мирного неба, духовної стійкості, надії, віри у світле майбатнє та скорішої Перемоги!
16 Лютого, 2023 р., 08:15
16 лютого відзначається День єднання – день єдності українського народу.
15 Лютого, 2023 р., 17:29
Уже 30 років юні таланти разом зі своїм мудрим наставником Любов'ю Мосієвич пробуджують патріотичні почуття не лише у жителів нашого краю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь