Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

24 Лютого, 2023 р., 14:34
Одним із способів, яким ми можемо підтримати наших захисників, є здача літератури на макулатуру. Це допоможе зібрати кошти для потреб Збройних Сил України, а також позбутися зайвих книг, які можуть містити пропаганду ворожнечі до України.
24 Лютого, 2023 р., 09:39
23 лютого відбулася чергова двадцять дев’ята сесія восьмого скликання Горохівської міської ради.
23 Лютого, 2023 р., 09:55
Горохівська міська рада висловлює щирі співчуття провідному спеціалісту Надії Миколаївні Янів з приводу непоправної втрати - смерті батька.
22 Лютого, 2023 р., 17:37
Освітній простір "Горохів Хаб" - це місце, де може зустрічатися, ділитися досвідом, навчатися та розвиватися кожен. Цей проект реалізовано завдяки команді, яка виношувала цю ідею, партнерам, які повірили в неї і тим самим додали впевненості громаді, чітко розставили пріоритети та визначили, що створення умов для навчання є першим пріоритетом.
22 Лютого, 2023 р., 08:21
Графіки погодинного відключення електроенергії можуть бути застосовані лише у разі зміни НЕК «Укренерго» лімітів потужності на Волинь у певні години протягом дня з метою збалансування об‘єднаної енергосистеми України аби не допустити аварій на обладнанні. Слідкуйте за оновленнями - уся актуальна та доступна інформація оперативно публікується на офіційному веб-сайті компанії energy.volyn.ua, сторінці Facebook та Теlegram https://t.me/energy_volyn_official.
21 Лютого, 2023 р., 16:59
Питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливими й актуальними. Законом України “Про охорону дитинства” визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Закон передбачає, що виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини.
21 Лютого, 2023 р., 10:35
Завершився відкритий чемпіонат з футзалу Горохівської міської територіальної громади сезону 2022/2023, який проходив з грудня 2022 року по лютий 2023 року в спортивному залі Горохівського коледжу ЛНУП.
20 Лютого, 2023 р., 16:45
Сьогодні день пам'яті українців, які у 2014 році виступивши за свободу та демократію в Україні, першими в новітній історії України віддали своє життя за незалежність держави - були вбиті під час Революції Гідності. Цей день має велике значення для українського народу, оскільки нагадує про жертву тих, хто боровся за свободу та гідність нації.
20 Лютого, 2023 р., 14:17
З польського міста – побратима постійно в громаду прибувають гуманітарні вантажі благодійної допомоги військовослужбовцям, рятівникам, внутрішньо переміщеним особам та тим категоріям громадян, які в умовах війни опинилися в складних життєвих умовах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь