Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

20 Березня, 2023 р., 12:06
18-19 березня у Луцьку на базі КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» відбувся чемпіонат Волинської області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2007 років народження і молодших. Участь у змаганнях взяли 7 команд Луцького району.
20 Березня, 2023 р., 11:48
17 березня розпочався чемпіонат Луцького району з волейболу 2023 року серед дівчат закладів загальної середньої освіти, організаторами якого є Луцька районна військова адміністрація, управління гуманітарної політики Луцької райдержадміністрації, Луцька районна організація ВФСТ «Колос».
19 Березня, 2023 р., 07:00
Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом!   
18 Березня, 2023 р., 07:00
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! У цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаємо Вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, теплотою і любов'ю рідних і близьких! 
17 Березня, 2023 р., 10:08
“Пакунок малюка” - одна з затребуваних новацій для родин, які стають батьками. Уряд приділяє багато уваги - і виділяє значний обсяг коштів на його закупівлю. Зокрема, у бюджеті на 2023 рік закладено 1,43 млрд грн на закупівлю “пакунків”, а також на надання грошової компенсації родині за невикористані пакунки.
16 Березня, 2023 р., 15:05
ДСНС України інформує про відновлення роботи Порталу електронних послуг ДСНС, скориставшись яким є можливість заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.
16 Березня, 2023 р., 10:30
З метою створення умов для підтримки творчих педагогів, використання в освітньому  процесі нових педагогічних ідей і технологій, перспективного педагогічного досвіду 15 березня 2023 року в освітньому центрі «Горохів Хаб» проведено І етап (територіальний) виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» .
16 Березня, 2023 р., 08:21
52 громади були відібрані до участі з-поміж  291 претендента, серед них - Горохівська.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь