Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

23 Березня, 2023 р., 12:33
Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради 22 березня 2023 року відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови «НМТ 2023: система підготовки здобувачів освіти до тестування з англійської мови».  Учасниками заходу були педагогічні працівники закладів освіти Горохівської міської рада та представники закладів освіти Мар’янівської та Берестечківської партнерських громад.
23 Березня, 2023 р., 12:12
Вчора, 21 березня 2023 року, чотири автобуси марки «Irisbus» передали Горохівській, Ківерцівській, Любомльській та Луцькій громадам. Їх використовуватимуть для підвезення більше 400 учнів до місцевих шкіл.
22 Березня, 2023 р., 12:42
Вже більше року країна-агресор росія веде активні бойові дії проти України. За цей час нам усім довелося вчитися по новому, як організовувати виробничі процеси, навчати дітей, облаштовувати домашній побут в умовах постійної загрози зі сторони ворога.
22 Березня, 2023 р., 09:49
21 березня, у Всесвітній день поезії  відбулося засідання літературного клубу «Таємниці слова», яке проходило у формі двобою штучного інтелекту та живої емоції, закодованої у слові, за право владарювати над людиною.
22 Березня, 2023 р., 08:38
Небесне військо поповнилося ще одним Захисником України – загинув горохівчанин Дмитро Чижик. Командир відділення мінометного взводу, сержант Дмитро Чижик, 1982 року народження, загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Дворічна Куп’янського району Харківської області.
21 Березня, 2023 р., 17:01
21 березня 2023 року завідувачем сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Тетяною Карпук та головним спеціалістом сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Наталією Басюк спільно із фахівцем соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» міської ради Марією Нечипорук, інспектором муніципальної варти Горохівської міської ради Віталієм Малесиком, інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків на території Новосілківського, Холонівського та Скобелківського старостинських округів Горохівської громади проведений  профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.
21 Березня, 2023 р., 09:22
Для всіх споживачів, які наразі отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, термін її призначення закінчується у квітні поточного року. У травні житлова субсидія буде призначатися на наступний період (до квітня 2024 року), і однією з умов для її призначення є відсутність заборгованості за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електроенергію.
21 Березня, 2023 р., 09:16
Здавалося б, що безневинний намір навести порядок біля обійстя, не може нікому нашкодити.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь