Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 25.01.2024 17:24
Кількість переглядів: 466

Фото без опису25 січня під час засідання виконавчого комітету розглянуто 38 питань порядку денного.

Відтак, встановлено опіку та призначено опікуна над дітьми, позбавленими батьківського піклування, надано дозволів на укладання договорів купівлі-продажу рухомого (нерухомого) майна, визначено місце проживання дитини, виведено з дитячого будинку сімейного типу особу з числа дітей-сиріт. Вісьмом особам надано статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Питання соціального характеру озвучила Віра Іванюк, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я. Зокрема, порушено клопотання про присвоєння почесного звання Матері-героїні жительці села Сільце, матері п'ятьох дітей. Затверджено Положення про порядок видачі посвідчень реабілітованим, які мають право на пільги, передбачені Законом України «Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років». Також, затверджено висновки опікунської ради при виконавчому комітеті Горохівської міської ради про можливість виконувати обов’язки опікунів.

Про стан виконавської дисципліни та організації  роботи з контролю за виконанням документів, зверненнями громадян у Горохівській міській раді за 2023 рік членів виконкому проінформувала Інна Сафонік, начальник відділу організаційної та кадрової роботи.

З-поміж іншого, члени виконавчого комітету розглянули питання надання дозволів на зрізку дерев. Затверджено Положення про порядок встановлення, обліку, охорони, збереження та демонтажу пам’ятних знаків, пам'ятників, меморіальних  та інформаційних дошок на території Горохівської міської територіальної громади, що визначає критерії, які є підставами для встановлення пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок, регламентує порядок розгляду клопотань та ухвалення рішень щодо їх встановлення.

Проекти рішень щодо встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, членами виконкому не підтримано. З метою забезпечення матеріальної підтримки соціально - вразливих категорій населення розглянуто важливі питання порядку денного - виділено матеріальну грошову допомогу пораненим, зниклим безвісти військовослужбовцям та членам їх сімей, призваним на військову службу під час мобілізації жителям громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь