Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради

Дата: 01.12.2023 16:27
Кількість переглядів: 296

Фото без описуЗасідання виконавчого комітету міської ради 30 листопада розпочалось з хвилини мовчання за усіма Захисниками України, які віддали свої життя у боротьбі з російським агресором.

Всього на засіданні виконавчого комітету розглянуто 23 питання порядку денного, які охоплюють різні галузі виконавчої діяльності ради, спрямованих на розвиток громади. У сфері захисту прав дітей прийнято відповідні рішення, які стосуються питань опіки і піклування, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Розглянуто питання щодо надання дозволу на встановлення меморіальної споруди на території храму у селі Підбереззя, затвердження схеми дорожнього руху у селі Звиняче та ряд інших питань. Серед порядку денного розглядалося питання про надання дозволу на зрізку дерев. Рішення у цьому питанні приймалося з урахуванням екологічних аспектів та потреб місцевого населення.
Розглянуто подання відділення поліції №2 м. Горохів про причини та умови, що спричинили вчиненню кримінального правопорушення. Розглянувши листи ТОВ «Волинь - Екотепло» та ТОВ «ЕКОСЕРВІС -ВОЛИНЬ» щодо встановлення тарифу на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, керуючись ст. 31 пп.2, ст.7 Закону України «Про житлово-комунальні  послуги», керуючись ст.20 Закону України «Про теплопостачання», ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчим комітетом затверджено тариф на виробництво теплової енергії, виробленої з використанням твердого палива для потреб Журавниківської гімназії, Мирненського ліцею, Звиняченського ліцею, закладів дошкільної освіти «Веселка», «Журавлик», Горохівського ліцею №2 Горохівської міської ради в розмірі 3004,2 грн. за 1 Гкал (без ПДВ). Зазначений тариф вступає в дію з 1 грудня 2023 року і застосовується до моменту введення в дію нових економічно обгрунтованих тарифів на теплову енергію.

Важливе питання порядку денного - виділення матеріальної грошової допомоги різним категоріям громадян, зокрема військовослужбовцям та членам їх сімей.
З повним переліком рішень можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Горохівської міської ради.

Після розгляду питань порядку денного міський голова Віктор Годик  наголосив присутнім на важливих питаннях життєдіяльності громади. 

Міський голова наголосив на необхідності залучення внутрішніх резервів для наповнення бюджету громади. В сьогоднішній надскладний для країни час завдання кожного - бути максимально відповідальним. Відповідальним за легальне ведення підприємницької діяльності та сплату податків, за дбайливе ставлення до довкілля та заключення договорів на вивіз твердих побутових відходів чи на користування централізованим водопостачанням, що і є внеском кожного в розвиток громади. З цих питань міський голова дав окремі доручення старостам старостинських округів та окремим керівникам структурних підрозділів ради. Також, з метою забезпечення життєдіяльності громади їх зобовʼязано забезпечити організацію та належний контроль за своєчасною очисткою вулиць та доріг комунальної власності від снігу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь