Засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради

Дата: 17.02.2023 17:21
Кількість переглядів: 267

Фото без опису17 лютого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради.

Члени виконавчого комітету заслухали інформації про стан виконавчої дисципліни, організації роботи з контролю за виконанням документів, роботи зі зверненнями громадян у Горохівській міській раді за 2022 рік.

Загалом протягом 2022 року до керівництва Горохівської територіальної громади звернулось 2357 громадян, якими порушено 1234 питання. За спектром і характером основні питання, з якими вони звертались, характеризуються таким чином:

- на першому місці  питання  соціального захисту населення, зареєстровано 706 заяв, що складає 57% від загальної кількості звернень, які надходили стосовно надання одноразових матеріальних допомог;

- на другому місці - аграрної політики і земельних відносин, по цих питаннях зареєстровано 167  звернень, які складають 14% від загальної кількості. Також мешканці громади звертались по питаннях комунального господарства (76 звернень), житлової політики (81 звернення), сім’ї та дітей (78 звернень) та інші.

З усіх питань 791 вирішено позитивно (64%), на 416 звернень надано змістовні роз’яснення (34%), 25 звернень перебувають на розгляді (2%).

На засіданні виконавчого комітету також розглянули подання відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області про причини та умови, що сприяли вчиненню кримінальних правопорушень, присвоїли адресу об’єкту нерухомого майна у Вільхівці, впорядкували адресу об’єкту нерухомого майна у  селі Підбереззі. Надали дозвіл на зрізку дерев в окремих населених пунктах Горохівської громади.

З метою забезпечення реалізації соціального захисту населення за рахунок коштів місцевого бюджету, розглянувши заяви жителів громади, виділено матеріальні допомоги.

З повним переліком рішень можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Горохівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь