Проведено профілактичний захід на території Скобелківського старостинського округу та у місті Горохів

Дата: 17.02.2023 08:37
Кількість переглядів: 255

Фото без опису16 лютого 2023 року спеціалістами сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей міської ради Тетяною Карпук, Наталією Басюк та фахівцем соціальної роботи відділу соціального захисту міської ради Ларисою Кізлик проведено  профілактичний захід на території Скобелківського старостинського округу та у місті Горохів, який мав на меті обстежити умови проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу.

В ході проведення рейду проведено профілактично-розяснювальна робота щодо належного виконання батьківських обовязків.  Фактів порушень прав дітей виявлено не було.

Внаслідок військової агресії російської федерації на територію громади із районів проведення військових бойових дій, що знаходяться на сході країни, перемістились у місто Горохів прийомна сім’я Домніч, яка виховує двох прийомних дітей, та дитячий будинок сімейного типу Крикота, які прийняли на виховання 7 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Прийомна сім’я Домніч у 2023 році юридично оформила своє функціонування в громаді. Прийомні батьки задоволені новим побутом, успішно адаптувались разом із прийомними дітьми до нового місця проживання та планують у майбутньому поповнювати свою родину новими дітьми.

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які влаштовані до дитячого будинку сімейного типу та прийомної сім’ї забезпечені соціальними гарантіями та виплатами відповідно до чинного законодавства.
Службою у справах дітей Горохівської міської ради проводиться систематичний контроль за виконанням батьками-вихователями обов’язків щодо виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь