Тренінг з цифрової грамотності для жінок

Дата: 13.12.2023 17:02
Кількість переглядів: 806

Фото без описуУ Горохові відбувся тренінг з цифрової грамотності для жінок. 

Ініційована громадською організацією "Гендерний креативний простір," ця ініціатива впроваджена в рамках бізнес-консультаційного центру "Я мрію, я можу, я роблю!" з метою підвищення цифрової грамотності та розвитку навичок для бізнесу серед місцевих мешканок.

Основною метою тренінгу було ознайомлення учасниць з сучасними соціальними мережами та цифровими додатками, які можуть сприяти розвитку особистого та професійного життя. Захід був спеціально спроектований для того, щоб допомогти жінкам збільшити свою ефективність у веденні бізнесу та забезпечити їм інструменти для розвитку в інтернет-середовищі.

Програма тренінгу також враховувала різний вік та соціальний статус учасниць, щоб забезпечити максимальну різноманітність знань та досвіду. Жінки відчули себе підтриманими та мотивованими, отримавши необхідні навички для активного участі в цифровому суспільстві та розвитку власного бізнесу.

Організатори висловили надію, що подібні тренінги стануть традиційними та допоможуть жінкам Горохівської територіальної громади зростати та розвиватися в сучасному цифровому світі. ГО "Гендерний креативний простір" продовжує активно працювати для забезпечення рівних можливостей та підтримки жінок у різних сферах їхнього життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь