Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

29 Жовтня, 2021 р., 16:23
Сьогодні, 29 жовтня, офіційно оголосили підсумки голосування за проекти Громадського бюджету Горохівської міської ради. На Громадський бюджет подали 12 малих (до 50 тисяч гривень) і 6 (до 200 тис. грн.) великих проектів. Шляхом голосування, яке проходило з 1 по 15 жовтня визначилися переможці конкурсу. Всього в голосуванні взяли участь 2697 жителів громади (858 – онлайн, 1839 – офлайн). Такі показники свідчать про високу активність населення Горохівської територіальної громади.
29 Жовтня, 2021 р., 16:18
29 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради
28 Жовтня, 2021 р., 17:04
В Україні триває імунізація населення проти коронавірусної хвороби, зокрема і в Горохівській міській  територіальній громаді.
28 Жовтня, 2021 р., 16:59
Вихованка туристичного гуртка Ощівської гімназії Анна Дмитрук у складі команди Горохівської територіальної громади зайняла ІІ місце на ХХІ обласних особисто-командних змаганнях зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Волинська осінь», що відбуваються під егідою Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства. Змагання проходили у Ковельському районі біля села Городилець.
28 Жовтня, 2021 р., 12:48
Після фіналу Кубка Горохівщини відбулося урочисте нагородження учасників та призерів чемпіонату Горохівщини з футболу сезону 2021 року, в якому брали участь команди з усіх територіальних громад колишнього Горохівського району і не тільки.
28 Жовтня, 2021 р., 12:46
В умовах подальшого поширення хвороби COVID-19 найефективнішим засобом профілактики тяжкого перебігу захворювання залишається вакцинація проти коронавірусу.
28 Жовтня, 2021 р., 12:30
У зв’язку з критичним загостренням захворюваності населення на мутований штам коронавірусної інфекції «Delta» повідомляємо, що на території Горохівської територіальної громади діють два пункти щеплення на базі Горохівської та Звиняченської амбулаторій сімейної медицини загальної практики.
27 Жовтня, 2021 р., 16:19
Якщо хоч раз в житті ти зігрів чиюсь душу і не дав їй пропасти, значить – життя прожите не дарма, говорить народна мудрість.   
26 Жовтня, 2021 р., 16:35
Сьогодні, 26 жовтня 2021 року, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Горохівської міської ради. В ході засідання розглянуто питання, які стосувалися встановлення способу участі батька у вихованні  малолітньої дитини, надання до Горохівського районного суду висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав двох батьків відносно трьох дітей, визначення місця проживання малолітніх дітей, а також про розгляд і затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь