Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

25 Листопада, 2021 р., 13:24
Щорічно, з 25 листопада до 10 грудня включно, в Україні проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства». Дати початку та завершення Кампанії вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.
24 Листопада, 2021 р., 16:17
Під час рейду на водні об’єкти Горохівської територіальної громади Волинський рибоохороний патруль викрив два грубі порушення правил рибальства. На водоймі у селі Мирків двоє чоловіків ловили рибу сітним знаряддям лову.  На осіб оформили два протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 с. 85 КУпАП, заборонене знаряддя вилучили. Матеріали справ направили до районного суду для притягнення правопорушників до відповідальності.
23 Листопада, 2021 р., 09:01
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Глибоко переконані в тому, що Ваша відповідальність та сумлінне ставлення до щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей – отримувачів послуг, сприятимуть створенню комфортних умов життя для жителів громади.
22 Листопада, 2021 р., 17:08
Сьогодні, 22 листопада, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради на якому розглянули два десятки питань.
22 Листопада, 2021 р., 17:04
Сьогодні, 22 листопада 2021 року, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Розглянуто чотири питання, які стосувалися призначення опікунства над дітьми,  доцільності позбавлення батьківських прав та неналежного виконання батьківських обов’язків, а також про надання в Горохівський районний суд висновку щодо доцільності позбавлення батька батьківських прав відносно двох малолітніх дітей.
21 Листопада, 2021 р., 08:51
Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства! Від імені виконавчого комітету та депутатів Горохівської міської ради вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
21 Листопада, 2021 р., 08:04
21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – День доленосний для нашої країни. 
19 Листопада, 2021 р., 15:02
21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь