Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

26 Жовтня, 2021 р., 11:40
Горохівський міський голова Віктор Годик, виконавчий комітет, депутатський корпус міської ради і старости сіл вітають ювіляра з Днем народження.
26 Жовтня, 2021 р., 08:57
25 жовтня за участі міського голови Віктора Годика відбулося засідання голів фракцій Горохівської міської ради. Серед запрошених - представники КП «Горохівська багатопрофільна лікарня», комунального підприємства Луцької районної ради «Райтеплобуд» і депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк. Основне питання – початок опалювального сезону комунальним підприємством «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради».
25 Жовтня, 2021 р., 17:27
Сьогодні, 25 жовтня, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Максим Ящукевич і начальник відділу розвитку та інвестицій Андрій Ковальчук нагородили переможців конкурсу відеоробіт  «Я знаю неймовірне місце».  У відеороликах, які презентували учасники конкурсу, висвітлені місця, досягнення жителів громади, цікаві події, пов’язані з Горохівською територіальною громадою.  Переможцями стали відеороботи Надії Андрійчук з Пірванча, Світлани Степанюк з Козятина та Григорія Лищишина. Представники міської ради вручили переможцям подарунки, подякували за ентузіазм та креативність.
25 Жовтня, 2021 р., 11:34
Служба у справах дітей міської ради нагадує, що з метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, стимулювання відповідальності батьків за виховання та розвиток дітей у Горохівській міській раді систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці» «Вечірні рейди», в ході яких перевіряється дотримання власниками розважальних закладів обмежень щодо відвідування їх неповнолітніми, проводяться інструктажі представників торгових об’єктів про недопущення  продажу  алкогольних напоїв та  тютюнових виробів  неповнолітнім. 
23 Жовтня, 2021 р., 14:32
На території Горохівської міської територіальної громади триває капітальний ремонт доріг місцевого значення.
23 Жовтня, 2021 р., 10:39
Громадян, які звертаються на прийом до сімейного лікаря або педіатра просять приходити з паспортом та ідентифікаційним кодом для звірки правильно внесених даних в електронній  базі  КНП "Горохівський центр ПМД".
22 Жовтня, 2021 р., 14:43
Впродовж червня-жовтня в Горохівській громаді велась активна робота по втіленню ідеї Громадського бюджету. Ця ініціатива започаткована для того, щоб жителі громади  мали змогу визначити, що для них важливо, що вони хочуть зробити чи змінити навколо себе, і на що мають витрачатись бюджетні кошти. Подання проектів на розгляд передбачало правильне оформлення бланку заявки, збір підписів у підтримку, гуртування однодумців навколо ідеї, агітація за свій проект при голосуванні. Автори провели велику піар-кампанію своїх ідей, втілених у проекти, витрачаючи особистий час, не шкодуючи слів та емоцій, піднімаючи хвилю небайдужості. Їх ентузіазм вартий поваги і наслідування.
22 Жовтня, 2021 р., 14:26
Служба у справах дітей Горохівської міської ради, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства.        
22 Жовтня, 2021 р., 14:23
21 жовтня 2021 року начальником відділу з питань опіки та піклування служби у справах дітей міської ради Тетяною Карпук  спільно із провідним фахівцем з профорієнтації Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталею Івашко проведено інформаційний семінар «Презентація роботодавця» щодо пошуку кандидатів у патронатні вихователі серед осіб, котрі перебувають на обліку в центрі зайнятості, як безробітні, оскільки пошуком кандидатів у патронатні вихователі та первинний відбір забезпечує служба у справах дітей Горохівської міської ради у співпраці із центром зайнятості.Учасникам заходу роз’яснено основні завдання патронатного вихователя, надано інформацію щодо переліку документів, котрі необхідні для постановки на облік, як кандидата у патронатні вихователі, термін перебування дитини в патронатній родині та грошове забезпечення патронатної сім’ї, а також роздані інформаційні пам’ятки по даній тематиці.
22 Жовтня, 2021 р., 13:58
21 жовтня відбулася чотирнадцята позачергова сесія Горохівської міської ради під головуванням міського голови Віктора Годика. Участь у засіданні взяли депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк та депутат Луцької районної ради Алла Сафонік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь