Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

13 Жовтня, 2021 р., 16:48
Сьогодні, 13 жовтня, у Горохівській міській раді пройшла робоча зустріч начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Волинській області Руслани Дайнеги і начальника Горохівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС У Волинській області Оксани Кондратюк з представниками Горохівської, Мар’янівської, Берестечківської територіальних громад.
13 Жовтня, 2021 р., 16:42
14 жовтня українці відзначають одне із найважливіших церковних свят – Покрову Пресвятої Богородиці. На цю ж дату також припадають такі значущі для України свята, як День захисника і захисниці України та День українського козацтва.
13 Жовтня, 2021 р., 14:50
Жовтень іскрить світанки  приморозками, а одна з околиць Підбереззя розцвітає весною: на чималій земельній ділянці фермера Сергія Петровського, неподалік його молодого саду рясно цвіте полуниця. 32-річний господар і сам доглядає її, дбайливо, скрупульозно дотримуючись агротехнічних заходів, використовуючи нові технології, і разом із такими ж завзятими землеробами Ярославом Садольським із Борочича й Віталієм Гладуном із Горохова закликає зайнятися ягідництвом і садівництвом усіх, хто вірить, що українська земля – найщедріше в світі джерело достатку. 
13 Жовтня, 2021 р., 14:34
13 жовтня у кінотеатрі «Волинь» міста Горохова відбулося урочисте закриття кінофестивалю «За Україну, за її волю». Проведення цього культурно-мистецького заходу започатковано ще у 2005 році. Під час фестивалю демонструвалися новинки та класика українського кіно, проходили зустрічі із видатними акторами театру та кіно, режисерами та митцями.
13 Жовтня, 2021 р., 14:32
12 жовтня в місті Берестечко відбувся районний фестиваль «В єдності наша сила» з нагоди святкування Свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва, Дня  захисників і захисниць України та річниці створення Української Повстанської Армії. Заходи розпочали у Свято-Троїцькому соборі міста Берестечко з громадської панахиди за участі митрополита Луцького і  Волинського Михаїла.
12 Жовтня, 2021 р., 15:06
12 жовтня 2021 року у місті Горохові з 10.00 по 16.00 годину працював мобільний сервісний центр МВС.
11 Жовтня, 2021 р., 16:05
Сьогодні, 11 жовтня 2021 року, відбулася позачергова тринадцята сесія Горохівської міської ради. Депутати  підтримали внесення змін в ряд попередньо прийнятих програм, а також зміни у рішення міської ради «Про бюджет міської територіальної громади на 2021 рік».
11 Жовтня, 2021 р., 10:57
Минулих вихідних відбувся відкритий обласний турнір з нагоди Дня Зимнівської сільської територіальної громади, котрий проводився в  селі Зимне.
08 Жовтня, 2021 р., 08:51
Міський голова Віктор Годик з робочим візитом перебуває в Австрії. Мета візиту – вивчення найкращих практик Австрії відносно поводження з твердими побутовими відходами, їх утилізацією та перспективами вирішення цього питання на території громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь