Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

19 Жовтня, 2021 р., 12:47
У Горохівській міській територіальній громаді завершився конкурс відео привітань з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, який проходив з 05 по 17 жовтня 2021 року в режимі онлайн з метою підтримки молодіжних ініціатив, формування в молоді громади національної свідомості, патріотизму та гордості за свою країну, збереження та примноження родинних та національних традицій.
18 Жовтня, 2021 р., 16:25
Каплиця споруджена на кошти жителів міста в середині шістьдесятих років ХІХ століття на честь скасування кріпосного права, від якого потерпали міщани не дивлячись на та те, що Горохів мав «Магдебурзке право» і якого позбувся в 1870 року завдяки "клопотанню" тодішнього володаря міста Стройновського. Каплицю ще називали «часовнею», бо в ній проводилися служби – «часи». Під каплицею було підвальне приміщення. В середині 1930 років біля каплиці міщани-підприємці спорудили магазин «Добробут», який став конкурувати з підприємливими євреями. Каплиця перестояла Першу і Другу світову війну. Але в 1961 році комуністична влада, використавши трактори колгоспу «17 вересня» села Холонів, тросами розтягнула її.
18 Жовтня, 2021 р., 16:20
У Горохівському ліцеї №1 ім. І. Я. Франка до кінця року заплановано провести капітальний ремонт даху корпусу №2: облаштувати перекриття, змінити покрівлю, встановити віконні блоки тощо.
18 Жовтня, 2021 р., 16:13
У неділю, 17 жовтня, біля придорожньої церкви, на кордоні шляху Луцьк-Львів, провели музично-історичне дійство, присвячене Дню захисників та захисниць України. Це місце на хуторі Черуковатиця, що в урочищі Красна гора.
18 Жовтня, 2021 р., 12:18
Усі ми повинні створити світ, сприятливий для дітей, світ у якому кожна дитина почуватиметься захищеною, де її думка буде поважатися, де немає місця насильству, світ, який би дав змогу виховати здорове, щасливе, досконале покоління.
18 Жовтня, 2021 р., 11:32
Гід з державних послуг – це єдиний офіційний ресурс https://guide.diia.gov.ua, який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Потрапляючи на Гід, українці можуть отримати повну та достовірну інформацію про всі державні послуги нашої країни, зокрема:
15 Жовтня, 2021 р., 15:32
Саме австрійську практику поводження з твердими побутовими відходами хочуть впровадити у нас на Горохівщині. Тому нещодавно делегація посадовців з територіальних громад колишнього Горохівського району на запрошення австрійського підприємця Крістіана Чернера здійснила ознайомчу поїздку до Австрії.
15 Жовтня, 2021 р., 12:52
Горохівчанина Павла Івчука привітали з 79-ю річницею створення УПА. Павло Івчук попри свій поважний вік і досі старається бути учасником усіх урочистих національно-патріотичних дійств у Горохові, закликає молодь любити Україну й бути готовими віддати за неї свої життя. У лави УПА він вступив маючи тільки 11 років.
14 Жовтня, 2021 р., 18:33
Сьогодні, 14 жовтня, у Горохові відбувся турнір з міні-футболу серед працівників установ, організацій та підприємців. У змаганні взяли учать шість команд: «Люди в білому», «Підприємці», «Ветерани», «Освітяни», «Пожежники», «Restart». Кращим нападником турніру став Олександр Хамула, воротарем – Віктор Джус, гравцем – Роман Гузар і захисником – Костянтин Захарчук. У результаті змагань третє місце посіла команда «Підприємці», друге – «Restart», а переможцем турніру з міні-футболу стала команда «Освітяни». Призери змагань нагородженні кубками,  медалями і статуетками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь