Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 30.08.2022 17:43
Кількість переглядів: 430

Сьогодні, 30 серпня, напередодні початку навчального року відбулася нарада керівників закладів освіти Горохівської територіальної громади.

Нарада розпочалася із аналізу підсумків 2021/2022 року та завдань на 2022/2023 (інформувала начальник відділу освіти Софія Пилип`юк). Про фінансове та матеріально-технічне забезпечення діяльності закладів освіти громади в 2021/2022 навчальному році та підготовку до нового навчального року в умовах війни поінформував начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров'я Горохівської міської ради Ігор Довмат.

На нараді обговорили перехід на новий рівень якості освіти і роль Центру професійного розвитку педагогічних працівників у цьому процесі (інформувала директор ЦПРПП Ірина Гарбар). Також звернули увагу на забезпечення інклюзивного навчання в період вибору різних форм здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти (інформувала директор Інклюзивно-ресурсного центру Світлана Лич). Педагоги приділили окрему увагу ролі самоаналізу освітньої та управлінської діяльності в забезпеченні якісних параметрів надання освітніх послуг здобувачам освіти (інформувала керівник Скобелківської гімназії Наталія Климюк).

На нараді керівників закладів освіти виступив Горохівський міський голова Віктор Годик. Очільник громади привітав педагогів із початком нового навчального року, побажав освітянам подальших успіхів на педагогічній ниві, а також, щоб над Україною запанував довгоочікуваний мир.

На завершення наради освітяни громади обговорили організаційні питання початку нового навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь