Шануймо громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності

Дата: 19.11.2021 15:02
Кількість переглядів: 514

Фото без опису21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

Напередодні цієї дати, 19 листопада, біля Символічного Хреста-пам’ятника «Борцям за волю та незалежність України» відбулася панахида за загиблими учасниками Революція Гідності.

Звершив її настоятель Свято-Вознесенського храму міста Горохова о. Андрій Сидор.  У зв’язку з «червоною» зоною, захід відбувся з дотриманням карантинних обмежень.

В загальноосвітніх закладах громади відбулися виховні заходи, де школярі згадували події Майдану, декламували вірші про рідну Україну, загиблих героїв та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Відбулася виставка малюнків «Мирний шлях у майбутнє», виставка – хронологія «День Гідності і Свободи», перегляд фільму  «Майдан гідності»

21 листопада о 13.00 хвилиною мовчання вшануймо пам’ять про подвиги наших Героїв, незламну силу волі, мужність та відвагу всіх тих, хто ціною власного життя виборював справедливість та незалежність та покладімо квіти до Символічного Хреста-пам’ятника «Борцям за волю та незалежність України»!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь