Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

06 Грудня, 2021 р., 09:04
У великому сузір’ї грудневих державних свят Україна 5 грудня вітає волонтерів, а 6 грудня – військовослужбовців. На їхню честь команда Горохівського міського голови Віктора Годика ініціювала вітальну зустріч.
05 Грудня, 2021 р., 09:19
Сьогодні, 5 грудня, святкує свій День народження депутат 8 скликання Горохівської міської ради Генадій Кудря!
03 Грудня, 2021 р., 14:31
Сьогодні, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний День людей з інвалідністю. На долю цих людей випали нелегкі випробування. Однак сила духу, яку вони виявляють у повсякденному житті, їх працелюбність, наполегливість, вміння досягати поставленої мети допомагають їм вести повноцінне життя. Висловлюємо щиру вдячність небайдужим громадянам за надану допомогу у зборі 55 продуктових наборів для найменш захищених осіб з інвалідністю.
03 Грудня, 2021 р., 10:33
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Глибоко переконані в тому, що Ваша відповідальність та сумлінне ставлення до щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей сприятимуть створенню комфортних умов життя для жителів громади.
02 Грудня, 2021 р., 17:34
Питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливими й актуальними. Законом України “Про охорону дитинства” визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Закон передбачає, що виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини.
02 Грудня, 2021 р., 14:21
Служба у справах дітей Горохівської міської ради, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства.
01 Грудня, 2021 р., 18:43
Сьогодні, 1 грудня, відбулася шістнадцята сесія Горохівської міської ради. Ця сесія є знаковою, адже пройшов рік від першої сесії восьмого скликання. Відтак, міський голова Віктор Годик щиро подякував депутатському корпусу, виконавчому комітету, працівникам міської ради, громадським діячам за плідну співпрацю та відзвітував про проведену роботу (посилання на звіт).
01 Грудня, 2021 р., 08:26
Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!
30 Листопада, 2021 р., 09:20
Сьогодні, 30 листопада, свій День народження святкує депутатка Горохівської міської ради Оксана Щерблюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь