Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

10 Грудня, 2021 р., 17:05
Сьогодні, 10 грудня, відбулася сімнадцята позачергова сесія Горохівської міської ради. На порядок денний винесли десять питань, які стосувалися змін до існуючих програм.
10 Грудня, 2021 р., 17:02
Сьогодні, 10 грудня 2021 року, відбувся семінар керівників закладів освіти Горохівської міської та Мар’янівської селищної рад. У семінарі прийняли участь представники управління Державної служби якості освіти у Волинській області. Зокрема, її керівник – Ангеліна Корець. Представники відповідної служби надали кваліфіковані рекомендації і роз’яснення очільникам навчальних закладів, а також провели для них інтерактивний тренінг.
10 Грудня, 2021 р., 09:12
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»,  Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».
09 Грудня, 2021 р., 17:12
Відбулося нагородження переможців конкурсів читців авторської поезії «Звучи рідна мово» і онлайн-вікторини з нагоди Дня української писемності та мови. Переможців вітали Горохівський міський голова Віктор Годик та завідувач сектору молоді та спорту міської ради Оксана Лавренюк. Нагороджені отримали Дипломи, збірку поезій Лесі Кос «Життя, війна, кохання, Україна» та книгу голови об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Городищенської сільської, Горохівської міської, Мар’янівської селищної територіальних громад Євгенії Карп’як «Серце наповнене любов’ю». До організації конкурсу і вікторини долучилася  Молодіжна рада при Горохівській міській раді.
09 Грудня, 2021 р., 17:07
Сьогодні, 9 грудня 2021 року, відбулося підписання Меморандуму про співпрацюю між Горохівською міською радою та ГО «Товариство німців Волині». На зустрічі Горохівський міський голова Віктор Годик, голова ГО «Товариство німців Волині» Ольга Тибор і кандидат історичних наук, доцент кафедри соціогуманітарних технологій Луцького національного технічного університету, дослідник волинських німців Михайло Костюк обговорили пріоритетні напрямки співпраці.
09 Грудня, 2021 р., 14:37
8 грудня в міській раді відбулася робоча зустріч з питань державної підтримки агропромислового комплексу.
09 Грудня, 2021 р., 11:56
Впродовж грудня-січня у Луцьку відбудуться три спільні заходи, організовані «Асоціацією міст України» та Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» для представників територіальних громад та ЗМІ.
08 Грудня, 2021 р., 16:37
Директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Ірина Гарбар у складі делегації відвідала найбільшу виставкову подію у світі - EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ).
08 Грудня, 2021 р., 12:35
Горохівське  відділення  Луцького  районного  відділу ДУ «Волинський ОЦКПХ  МОЗ» повідомляє, що за даними епідеміологічного моніторингу ситуації  Волинська область продовжує знаходитись в «червоній» зоні епідемічної небезпеки. Відбувається перевищення двох індикаторних показників, а саме: коефіцієнту виявлення нових випадків інфікування COVID-19, який перевищує нормативний (20%) і вказує на високий рівень захворюваності та перевищено показник рівня госпіталізацій (становить 75-73 на 100 тис. населення (нормативний 60 на 100 тис. населення).
08 Грудня, 2021 р., 12:08
Значне місце в соціальному дослідженні особистості обвинуваченого або засудженого, займають бесіди з правопорушником, його близькими, рідними, колегами. Необхідним є і проведення соціально-виховної роботи, що полягає в диференційованому підході під час надання консультативної, психологічної та інших видів допомоги, сприяння працевлаштуванню, залучення до навчання, участь у виховних заходах та соціально корисній діяльності, проведення індивідуально-профілактичної роботи. Невід’ємною частиною пробаційних заходів є і підвищення правової культури засудженого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь