Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із легальних доходів горохівчан до бюджету сплачено понад 138 мільйонів гривень ПДФО

Дата: 10.11.2022 12:46
Кількість переглядів: 93

Із офіційних доходів працівників Горохівщини до бюджету протягом січня-жовтня 2022 року сплачено 138,2  мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.

Кількість створених на території громади офіційних робочих місць – основний фактор залучення до бюджету ПДФО, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області і просять працедавців використовувати працю лише легальних найманих осіб.  

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів – особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам. Тому у податковій службі наголошують: обороноздатність країни та спроможність громад якісно виконувати завдання із забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури значною мірою визначається податковою дисципліною представників бізнесу та громадян. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують, що громадяни мають можливість до 1 березня 2023 року на компромісних умовах відзвітуватися про активи, що придбані у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування.

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови перерахування одноразового збору, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому. Тому податкова служба рекомендує не втратити нагоду розпочати історію сумлінного платника податків. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь