Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

22 Грудня, 2021 р., 11:54
Відбулася чергова зустріч Горохівського міського голови Віктора Годика, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексія Гайдука, Мар’янівського селищного голови Олега Басалика, Берестечківського міського голови Ігоря Грудзевича з австрійським підприємцем Крістіаном Чернером. В ході зустрічі обговорили подальший алгоритм дій, пов’язаний з вирішенням проблем поводження з твердими побутовими відходами. Зокрема, Мар’янівський селищний голова Олег Басалик повідомив, що на території Мар’янівської селищної територіальної громади готується нова земельна ділянка площею 14 гектарів для передачі в довгострокову оренду австрійському підприємцеві для будівництва полігону ТПВ та встановлення там сміттєсортувальної лінії. Наразі стоїть завдання щодо перевірки даної земельної ділянки на відповідність державним будівельним та санітарним нормам. Керівники громад також обговорили рекультивацію старого сміттєзвалища поблизу міста Горохова.
22 Грудня, 2021 р., 11:08
Щороку 22 грудня, у день зимового сонцестояння, в Україні відзначають День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.
20 Грудня, 2021 р., 15:15
-       використовуйте приміщення забезпечені не менше ніж двома евакуаційними виходами, що відповідають вимогам будівельних норм, не мають на вікнах глухих ґрат і розташовані не вище 2-го поверху;
20 Грудня, 2021 р., 14:30
На сміттєзвалищі неподалік Горохова відбулося по-своєму велике прибирання. Два потужні трактори підгорнули величезні «кучугури» сміття аби воно не розліталося довкола.
17 Грудня, 2021 р., 17:36
Напередодні прийдешніх Різдвяних свят Благодійний Фонд «Дитяча місія України» для одиноких громадян, які перебувають на обслуговуванні відділу соціального захисту Горохівської міської ради, підготував 50 продуктових наборів. Для багатьох нужденних такий дарунок став приємною несподіванкою, який розчулив та викликав сльози і слова подяки.
17 Грудня, 2021 р., 17:30
Підтримка сімей учасників АТО/ООС є одним з пріоритетних напрямків роботи Горохівської міської ради. Сьогодні, 17 грудня 2021 року, Горохівський міський голова Віктор Годик спільно із представниками першого відділу Луцького РТЦК та СП відвідали сім’ї загиблих учасників АТО: Андрія Ліщини зі Звиняч, Віталія Маковського із Підбереззя та горохівчанина Сергія Феоктистова. Подякували рідним за захисників України та привітали із прийдешніми святами.
17 Грудня, 2021 р., 17:26
17 грудня 2021 року відбувся звіт голови Молодіжної ради при Горохівській міській раді Романа Новосада. Очільник Молодіжної ради доповів про свої досягнення за неповний рік роботи дорадчого органу міської ради, а також поділився планами на майбутнє. Напрацювання членів Молодіжної ради Роман Новосад продемонстрував у вигляді презентації. На заході були присутні представники студентського (Горохівський коледж ЛНАУ) і шкільного самоврядування навчальних закладів Горохівської міської ради, які обговорили формат співпраці та можливі спільні проєкти. Зокрема, обговорили можливість за грантові кошти облаштувати Молодіжний простір в Горохівському НД «Просвіта». Таким чином, в громаді може з'явитися майданчик для згуртування молодіжних спільнот, проведення тренінгових заходів та ворк-шопів. Це буде простір для розвитку молоді та реалізації ініціатив. Приміщення Молодіжного простору буде інклюзивне, доступне для усіх молодих людей, незалежно від статі, релігії, політичних поглядів.
17 Грудня, 2021 р., 16:12
Вже стало доброю традицією до Дня святого Миколая, який здавна вважається покровителем та захисником дітей в першу чергу вітати діток, які залишились без батьківської опіки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь