Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

21 Січня, 2022 р., 15:56
У час світлого благоговіння перед таїною Різдва Христового ми відзначаємо оновлення великої української родини, утвердження єдності українського народу у Соборній державі.
21 Січня, 2022 р., 09:41
Обсяг надходжень доходів до бюджету міської територіальної громади  за 2021 рік склав 119545,9 тис. гривень при уточненому річному плані 111414,5 тис. гривень, що становить 107,3 відсотки, додатково отримано 8131,4 тис. гривень.
21 Січня, 2022 р., 09:09
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм, а Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі і високий професіоналізм і надалі плідно слугують людям.
20 Січня, 2022 р., 09:12
Молодіжна рада утворена при Волинській обласній державній адміністрації є консультативно-дорадчим органом регіонального рівня, діяльність якого ґрунтується на принципах верховенства права, законності, гласності, відкритості, відповідальності, інклюзивності. МРВ проводить другий етап комплексного дослідження стану молоді в області з метою вивчення потреб молодих людей віком від 14 років, а також для подальшої оцінки та стратегування молодіжної роботи у Волинській області.
19 Січня, 2022 р., 14:57
19 січня відзначається одне з дванадцяти найбільших християнських свят – Хрещення Господнє або Богоявлення. Найпоширенішою традицією на Хрещення є купання в освяченій воді. Опісля літургії з нагоди свята Хрещення Господнього, освячення води на ставу міста Горохова здійснив декан Горохівського благочиння, настоятель Свято-Вознесенського храму отець Андрій Сидор. Зігрівали піснею мешканців та гостей міста ансамбль «Барви осені» НД «Просвіта».
18 Січня, 2022 р., 13:55
17 січня в народному домі «Просвіта» Горохівської міської ради відбувся благодійний концерт учнів та викладачів Горохівської музичної школи «Мелодії Різдва».
17 Січня, 2022 р., 12:09
У селі Вільхівка відбувся III відкритий турнір з волейболу серед чоловіків, організований управлінням освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради спільно із громадською організацією СК «Вільхівка», участь у якому взяло шість найсильніших команд територіальної громади.
17 Січня, 2022 р., 12:04
«Барви осені» – ансамбль, відомий не лише на Горохівщині, а й за межами України,  з піснею "Ой чия то хата з краю" зайняв І місце в Міжнародному дистанційному конкурсі "International contest «Polish Art Games». Щиро вітаємо мисткинь з черговим визнанням на мінародному рівні та щиро дякуємо за популяризацію української пісні!
17 Січня, 2022 р., 12:03
На Різдво в селі Печихвости гостей зустрічали в оновленому закладі культури, капітальний ремонт якого розпочався ще у червні минулого року.
15 Січня, 2022 р., 17:09
14 січня 2022 року в селі Липини Підгайцівської громади проходив Районний Фестиваль різдвяних вертепів "А що другий празник - святого Василя". У заході взяв участь творчий колектив Горохівської громади на чолі із начальником управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради Ігорем Довматом та начальником відділу культури Олександром Шепшелеєм. Виступи проходили у різноманітних жанрах. Творчі колективи зворушили присутніх у залі гостей своєю щирістю, майстерністю, неповторністю та щедро засіяли зерном на щастя. Такі фестивалі не тільки додають глядачам духовного збагачення, Божої благодаті, а й відроджують наші національні традиції і засвідчують багатство і неповторність культури українського народу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь