Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма USAID АГРО розпочала роботу в Горохівській територіальній громаді

Дата: 21.09.2022 14:29
Кількість переглядів: 429

Фото без описуП’ятирічна Програма USAID АГРО (2019-2024) фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Програма пропонує ряд інструментів для мікро, малих і середніх агровиробників та сільських громад з тим, щоб збільшити продуктивність та доступ до ринків, удосконалити допоміжні функції у агросекторі (такі, як доступ до фінансування, іригація, агро-лабораторні і ветеринарні послуги, впровадження систем якості і безпечності продукції та інші), а також покращити нормативно-правову базу (насамперед, що стосується впровадження справедливого та прозорого ринку сільськогосподарських земель та зменшення корупції у агросекторі).

20 вересня, у Горохівській міській раді пройшла стратегічна сесія Програми USAID АГРО, в якій взяли участь представники органів місцевого самоврядування, фермери та підприємці з Горохівської, Локачинської та Павлівської територіальних громад.

Захід мав на меті обговорити цілі та проблемні питання, пов’язанні з розвитком аграрного сектору. Спікерами заходу стали представники Місії USAID в Україні, Уряду України, міжнародних проєктів, експерти з просторового планування, а також керівники органів місцевого самоврядування.

Учасники заслухали аналітичну інформацію та підсумки опитування арговиробників громад, які беруть участь в проєкті. Поділившись на умовні групи, присутні окреслили головні першопричини проблем для аграрного сектору в громадах та орієнтовні шляхи для їхнього вирішення.

Підсумовуючи зустріч, спікери проєкту USAID АГРО пообіцяли підготувати певні напрацювання виходячи з окресленої проблематики та презентувати їх уже на другій спільній зустрічі.

Цей захід став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» та Програму USAID АГРО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь