Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

02 Лютого, 2022 р., 16:45
Служба у справах дітей Горохівської міської ради, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства.
02 Лютого, 2022 р., 11:28
Багато неповнолітніх, вчиняючи правопорушення або злочини, навіть не замислюються, що вони вже повною мірою підлягають відповідальності за скоєні ними діяння, а якщо й розуміють це – то помилково вважають, що можуть уникнути покарання, думаючи, що відповідальність наступає з більш пізнього віку.
02 Лютого, 2022 р., 10:34
Міністерство цифрової трансформації України спільно з Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки [Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Україні»](https://www.facebook.com/usaidcep.ua/) надають малим і середнім підприємствам (МСП) додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі [OnFrontiers](https://bit.ly/365Lr6F) https://onfrontiers.com/. Для українських підприємців будуть доступні такі теми безкоштовних консультацій:
01 Лютого, 2022 р., 17:09
Сьогодні, 01 лютого, в селі Скобелка відбулася чергова робоча зустріч із сільгоспвиробниками Скобелківського та Холонівського старостинських округів Горохівської міської територіальної громади.
01 Лютого, 2022 р., 09:12
Учениця класу фортепіано Горохівської музичної школи Олександра Свєнтик із викладачем Сніжаною Олексюк стали лауреатами 2 і 3 премій Міжнародного дистанційного конкурсу в Бухаресті (Румунія). Міжнародний дистанційний конкурс проходив з 18 по 22 січня.
31 Січня, 2022 р., 12:33
29 січня 2022 року головним спеціалістом служби у справах дітей Горохівської міської ради Анною Новосад спільно із інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків та інспектором муніципальної варти Горохівської міської ради Петром Тимошуком, з метою виявлення порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами неповнолітнім у розважальних та торгівельних закладах, а також виявлення  дітей, які б перебували в розважальних закладах після 22.00 годині без супроводу дорослих, проведений відповідний профілактичний рейд у вечірній час на території Горохівської громади, а саме: у селах Ощів і Скобелка. 
31 Січня, 2022 р., 11:49
У Горохівській територіальній громаді пройшли заходи приурочені 104-річниці бою під Крутами. У закладах освіти та культури громади відбулися виховні та історичні години пам’яті.
31 Січня, 2022 р., 09:15
Сьогодні, 31 січня, свій День народження святкує начальник відділу Центра надання адміністративних послуг Ірина Середа.
30 Січня, 2022 р., 08:30
Шановний Олександре Васильовичу, щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
28 Січня, 2022 р., 17:00
28 січня 2022 року відбулася чергова сесія Горохівської міської ради. На порядок денний винесено понад чотири сотні питань, переважна більшість яких стосувалася земельних відносин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь