Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч щодо легалізації земельних відносин

Дата: 01.02.2022 17:09
Кількість переглядів: 500

Фото без описуСьогодні, 01 лютого, в селі Скобелка відбулася чергова робоча зустріч із сільгоспвиробниками Скобелківського та Холонівського старостинських округів Горохівської міської територіальної громади.

Зустріч розпочав міський голова Віктор Годик, котрий зазначив, що основна мета заходу – це відвертий діалог щодо легалізації земельних відносин, сплати податків  та налагодження партнерських відносин між землекористувачами та міською радою і як результат - реалізація соціальних проектів на місцях.

Начальник управління агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації Юрій Горбенко проінформував присутніх про діючі програми підтримки АПК з державного бюджету, розвиток малих форм господарювання та перспективи створення фермерських господарств.  

Керівники дорадчих служб «Волинський обласний учбовий центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК»  Ростислав Войтюк та ТзОВ «Інститут Земельних відносин та охорони навколишнього середовища» Анатолій Шворак повідомили, що дорадчими службами надаються необхідні послуги землекористувачам, які відшкодовуються з державного бюджету.

Начальник Горохівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області Оксана Кондратюк наголосила агровиробникам щодо дотримання податкової дисципліни та оформлення договорів оренди землі.

Зустріч пройшла у форматі активного діалогу.

Підсумовуючи зустріч, міський голова Віктор Годик подякував учасникам та зазначив, що відповідні  заходи необхідно організовувати з метою оперативного донесення жителям громади актуальної інформації з питань державної політики щодо агропромислового розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь