Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

15 Січня, 2022 р., 17:09
14 січня 2022 року в селі Липини Підгайцівської громади проходив Районний Фестиваль різдвяних вертепів "А що другий празник - святого Василя". У заході взяв участь творчий колектив Горохівської громади на чолі із начальником управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради Ігорем Довматом та начальником відділу культури Олександром Шепшелеєм. Виступи проходили у різноманітних жанрах. Творчі колективи зворушили присутніх у залі гостей своєю щирістю, майстерністю, неповторністю та щедро засіяли зерном на щастя. Такі фестивалі не тільки додають глядачам духовного збагачення, Божої благодаті, а й відроджують наші національні традиції і засвідчують багатство і неповторність культури українського народу. 
15 Січня, 2022 р., 13:31
У зв'язку із проривом центрального водопроводу буде відсутнє водопостачання в центральній частині міста, на вулицях в районі Горохівської філії "Волиньобленерго" та вулицях в районі школи-гімназії №2. Водопостачання буде відновлено по закінченню ремонтних робіт. Вибачте, за тимчасові незручності.
13 Січня, 2022 р., 15:55
Сьогодні, 13 січня, відбулася робоча нарада міського голови Віктора Годика з керівниками структурних підрозділів Горохівської міської ради. Проаналізували стан інвестиційної діяльності та соціально-економічного розвитку громади. Керівники структурних підрозділів міської ради отримали ряд доручень щодо підготовки проведення чергового засідання сесії.
13 Січня, 2022 р., 11:57
Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, миру, благополуччя й радості, нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній, відповідальній діяльності. Хай кожен новий день Вашого життя приносить лише добро, доля буде щедрою на успіх, тепло і підтримку однодумців, близьких та друзів, а чаша Вашого життя по вінця повниться щастям і затишком. 
12 Січня, 2022 р., 16:51
У Луцькій музичній школі №3 відбувся фестиваль-конкурс "Симфонія Різдва". Його учасниками стали майже пів тисячі дітей з міст і сіл Волинської області, зокрема і міста Горохова. На конкурс зареєстрували 232 музичні номери.
12 Січня, 2022 р., 14:26
11 січня 2022 року старшим інспектором Луцького районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» майором внутрішньої служби Андрієм Денисюком та фіхівцем І категорії підрозділу Оксаною Лісовою спільно зі старостою Журавниківського старостинського округу Наталією Сірук здійснено раптову перевірку за місцем проживання неповнолітнього суб’єкта пробації.
11 Січня, 2022 р., 16:53
Сьогодні, 11 січня, в селі Підбереззя відбулася робоча зустріч із сільгоспвиробниками найбільшого старостинського округу Горохівської міської територіальної громади.
11 Січня, 2022 р., 14:58
Сьогодні, 11 січня, свій День народження святкує один з найбільших платників податків у Горохівській міській територіальній громаді, керівник групи компаній ТМ «Вілія»  Євген Дудка.
11 Січня, 2022 р., 11:07
На позачерговому засіданні Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 19 від 28.12.2021 року) було прийнято рішення про скасування на території Волинської області з 30 грудня 2021 року «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У зв’язку з цим, відповідно до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 року № 842 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», всім одержувачам житлових субсидій з січня 2022 року буде проведено автоматичний перерахунок призначеної субсидії. Зокрема, буде знято збільшені на 50 відсотків соціальні норми для призначення житлових субсидій, які діяли у період перебування Волинської області у «червоній» зоні - з 01.11.2021 по 31.12.2021 року.
11 Січня, 2022 р., 09:17
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Глибоко переконані в тому, що Ваша відповідальність та сумлінне ставлення до щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей сприятимуть у депутатській діяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь