Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія Горохівської міської ради

Дата: 28.01.2022 17:00
Кількість переглядів: 413

Фото без опису28 січня 2022 року відбулася чергова сесія Горохівської міської ради. На порядок денний винесено понад чотири сотні питань, переважна більшість яких стосувалася земельних відносин.

Перед початком розгляду питань депутати вшанували пам’ять багаторічного керівника партійної організації ВО «Батьківщина» Василя Пащука хвилиною мовчання.

Міський голова Віктор Годик повідомив присутніх, що Горохівська міська територіальна громада зайняла третє місце серед територіальних громад Волинської області у спортивних досягненнях за минулий рік. В ході засідання депутати затвердили план роботи Горохівської міської ради на 2022 рік, логотип територіальної громади, внесли зміни в ряд положень міської ради, надали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулиці Богдана Хмельницького в місті Горохові, а також підтримали проєкт рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Горохівської міської територіальної громади.

В роботі чергової сесії взяв участь представник забудовника, який придбав недобудований терапевтичний корпус лікарні у місті Горохові. Недобудову заплановано реконструювати під житловий багатоквартирний будинок з відповідною інфраструктурою та благоустроєм прибудинкової зони. Депутати надали дозвіл на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки під відповідним об’єктом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь