Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обстежено умови проживання та виховання дітей, які виховуються у дитячому будинку сімейного типу

Дата: 23.09.2022 11:15
Кількість переглядів: 530

Фото без опису22 вересня 2022 року спеціалістами служби у справах дітей Тетяною Карпук, Наталією Басюк, Ольгою Шевчук та фахівцем соціальної роботи відділу соціального захисту Горохівської міської ради Ларисою Кізлик було обстежено умови проживання та виховання 9 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у дитячому будинку сімейного типу Номінат, що успішно функціонує на території Горохівської громади.

Внаслідок військової агресії російської федерації на територію громади із районів проведення військових бойових дій, що знаходяться на Сході країни нещодавно перемістились прийомна сім’я Домніч, яка виховує двох прийомних дітей та дитячий будинок сімейного типу Крикота, які прийняли на виховання 7 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Усі діти проживають в кімнатах, які мають належні санітарно-гігієнічні та побутові умови для проживання, забезпечені речами відповідно до сезонів та необхідним приладдям для навчання.
Батьки-вихователі позитивно впливають на дітей. Між батьками та дітьми сформовані довірливі й щирі відносини. В родинах створена затишна сімейна атмосфера. Діти відчувають любов та піклування батьків.
Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які влаштовані до дитячих будинків сімейного типу та прийомної сім’ї забезпечені соціальними гарантіями та виплатами відповідно до чинного законодавства.
Службою у справах дітей Горохівської міської ради проводиться систематичний контроль за виконанням батьками-вихователями обов’язків щодо виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь