Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Квест-екскурсія «Мандрівка часом»

Дата: 22.09.2022 15:42
Кількість переглядів: 464

Фото без описуУ пошуках нових знань, нових друзів діти прийшли на квест-екскурсію «Мандрівка часом». Її мета - пізнати історію міста за допомогою гри - об’єднала місцевих дітей та їх однолітків зі Сходу України. Захід організовано в рамках проекту «Соціальна інтеграція ВПО в громаді».   Проведено вчителем-істориком ліцею №1 ім. І. Я. Франка Надією  Фищук.

Діти змогли не лише почути цікаві розповіді про вражаючу історію і культуру міста, а й за допомогою підказок досліджували історичні факти.

На початку подорожі визначили роки заснування міста та Вознесенської каплиці, розібрали версії походження назви Горохів.

У «магазині з секретом» (магазин «Росток», під яким є підземні ходи) розгадували картки з ієрогліфами про історичні об’єкти.

Територія Малого ставу стала пошуком відповідей на головоломки про цікаві факти торгівлі, мануфактуру, мистецьку колекцію палацу Стройновських.

На подвір’ї спортивної школи - невелика розминка та оповідь про спортивні досягнення горохівчан.

Біля символічного Хреста-пам’ятника «Борцям за волю  України» слухали про місцевого воїна УПА  Павла Івчука, вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих за Волю і Незалежність України та намалювали їм на асфальті квіти вдячності за життя.

Кінцевим пунктом екскурсійної подорожі був центральний майдан міста, де запустили в небо жовто-блакитні кульки з написами-мріями про мир, перемогу та вільну Україну. Разом заспівали пісню Степана Кривенького «Волинь моя».

Всі учасники отримали в подарунок сувенір з краєвидами нашого міста, а потім частувалися круасанами та досхочу вправлялися в стрільбі з справжнього лука.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь