Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2023 р., 13:46
Упродовж січня-серпня 2023 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 10 мільярдів 665 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.  
07 Вересня, 2023 р., 13:45
До переліку додались знеболювальні лікарські засоби для паліативних пацієнтів (доступні з вересня), а також тест-смужки для вимірювання рівня глюкози в крові (будуть доступні з жовтня).
06 Вересня, 2023 р., 14:23
Поліомієліт – надзвичайно заразне інфекційне захворювання, яке спричиняють поліовіруси, що потрапляють до організму зазвичай через немиті руки та іноді через воду, що містить збудників. Поліовіруси можуть вражати клітини нервової системи, які відповідають за скорочення м’язів, рухи, і таким чином спричиняти невиліковний параліч.  
06 Вересня, 2023 р., 14:20
Шукаєте, як зареєструвати інноваційний проєкт, переоформити ліцензію на провадження освітньої діяльності та отримати інші сервіси для освітян? Дізнавайтеся, як оформити послуги, — на Гіді з державних послуг.
06 Вересня, 2023 р., 14:18
5 вересня Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Деякі питання пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану». Відповідно до постанови, змінюються правила ввезення та обліку гуманітарної допомоги, а інформація про неї буде оцифрована в автоматизованій системі.
05 Вересня, 2023 р., 11:45
Мати підписано декларацію із сімейним лікарем – це дуже важливо!
05 Вересня, 2023 р., 11:41
Запускаємо функцію шерингу студентського в Дії. Відтепер студенти можуть надсилати копію студентського квитка в кілька кліків через Дію. А компанії й установи — отримувати такі копії за секунди в систему організації або на електронну пошту.  Шеринг пришвидшує обслуговування, економить кошти на друці й зберіганні копій. А також дозволяє налаштувати автозаповнення анкети чи профілю, тож студенту чи працівнику не потрібно вводити їх вручну.
05 Вересня, 2023 р., 11:39
Одним із поширених видів шахрайства є привласнення фінансового номеру сторонніми особами з використанням опції віддаленої заміни сім-карт. У разі успіху зловмисники можуть викрасти гроші з рахунків, оформити онлайн-кредити, здійснити оплату на вебсайтах або ж придбати товари у звичайному магазині.
05 Вересня, 2023 р., 11:38
З 11 по 17 вересня 2023 року відбудеться Тиждень громадянського суспільства. Його проводитимуть в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.
05 Вересня, 2023 р., 11:37
Команда Міністерства соціальної політики спільно з Міністерством цифрової трансформації України працює над цифровізацією сфери соціальних послуг. Відтепер на порталі Дія доступні ще чотири соціальні допомоги для сімей з дітьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь