Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Вересня, 2023 р., 12:30
🐶Міф: вакцинувати тварин, які не виходять на вулицю або не потрапляють в дику природу, не обов'язково. Реальність: дика природа може сама «прийти» до тварини, що мешкає ізольовано.
12 Вересня, 2023 р., 14:32
Аналізи крові на гормони (гормональні дослідження) показують роботу ендокринної системи. Гормони регулюють діяльність усього організму, їх нестача або надлишок можуть викликати безліч порушень у різних органах. Діагностика цукрового діабету, захворювань щитоподібної залози і наднирників, остеопорозу, порушень репродуктивної функції чоловіків та жінок – усі ці патології можуть бути діагностовані за результатами гормональних досліджень.
12 Вересня, 2023 р., 14:29
Відтепер понад 250 творів з української літератури для 5–11 класів будуть доступними в аудіоформаті. Для школярів стали доступні твори Ліни Костенко, Івана Нечуя-Левицького, Михайла Коцюбинського, Миколи Хвильового, Валерʼяна Підмогильного та інших. Проєкт «Укрліт» — це можливість для учнів вибирати, у якому форматі їм зручніше навчатися. Кожен зможе прослухати аудіокниги у вільний час, під час пробіжки чи навіть за кілька днів до іспиту. До того ж це додаткова змога для українців оновити знання з уже забутої програми чи прослухати книги, які пропустили під час навчання в школі.  
12 Вересня, 2023 р., 14:21
Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції "Смілива гривня". Протягом наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 
11 Вересня, 2023 р., 15:02
В Україні цей небезпечний шкідникбуло вперше виявлено у 1952 році в Закарпатській області, а з 1966-го відбулося поступове розповсюдження його в інші регіони країни. Пошкоджує більше двохсот видів різних сільськогосподарських і садових культур: персик, айва, абрикос, волоський горіх, яблуня, вишня, черешня, слива, шипшина, груша та інші. Відрізняючись всеїдністю і дуже високою плодючістю, цей шкідник завдає величезної шкоди сільському господарству.
11 Вересня, 2023 р., 12:07
З 11 вересня державна реабілітаційна установа “Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю” в Лютежі знову приймає реабілітантів. Заклад сильно постраждав після окупації Київської області. Майже всі будівлі були пошкоджені потраплянням снарядів або уламків. Однак, за допомогою організації Червоного Хреста (Люксембург) вдалось провести реконструкцію всіх будівель, бомбосховища та відкрити Центр.
08 Вересня, 2023 р., 16:40
Багатьох військовозобов’язаних цікавлять тонкощі мобілізації до лав ЗСУ. Як відбувається підготовка до військової служби, роз’яснюють на сайті Волинської ОДА та у відеоматеріалах СтратКом ЗСУ.
08 Вересня, 2023 р., 15:45
Розпочав роботу сайт «Поверни своє». Головне завдання платформи – надати у доступному вигляді інформацію, для чого та як правильно документувати збитки, що завданні російським повномасштабним вторгненням в Україну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь