Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2023 р., 14:21
До системи безоплатної правничої допомоги часто звертаються пенсіонери з числа військовослужбовців з питань призначення та перерахунку пенсії, яку призначено відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (далі – Закон). Розповімо детальніше про порядок перерахунку пенсій військовослужбовців.
04 Жовтня, 2023 р., 10:46
Тепер отримати гарантоване відшкодування за вкладами в банках, що збанкрутували, можна в кілька кліків у Дії. Нову послугу Повернення вкладів презентували Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Світлана Рекрут під час спільного брифінгу.  «Продовжуємо будувати найзручнішу державу у світі з точки зору отримання держпослуг. Онлайн-сервіси пришвидшують та спрощують взаємодію людей з державою. Послуга Повернення вкладів, над якою ми працювали спільно з Фондом гарантування вкладів, дасть змогу українцям подати заяву й отримати відшкодування зі збанкрутілих банків. А це — 1,4 млн рахунків на суму 3,2 млрд грн. Щоб повернути кошти, не потрібно ходити в банки чи стояти в чергах, достатньо зробити кілька кліків у Дії», — зазначив Михайло Федоров. 
04 Жовтня, 2023 р., 10:45
Всесвітня організація охорони здоров’я створює Глобальну мережу цифрових документів охорони здоров'я ВООЗ. Її головна мета — розширити можливості використання цифрових документів у сфері охорони здоров’я серед держав, які є учасниками цієї мережі.  Україна також приєднується до Глобальної мережі, що відкриває нові можливості для впровадження та використання е-документів у сфері охорони здоров’я. Це важливий крок для України, який дасть змогу розширити перелік цифрових медичних документів, що формуватимуться так само легко, як і COVID-сертифікати.
04 Жовтня, 2023 р., 10:36
100 окрема бригада територіальної оборони – це міцна оборона рідної землі. Стань воїном волинської тероборони, аби тримати стрій заради перемоги. 093 193 36 73
02 Жовтня, 2023 р., 16:21
Тип допомоги: Добриво азотно-фосфорно-калійно-сірчане NPK+S 15-15-15+10 Кількість: 1 тонна, біг-беги по 500 кг.  Для більш детальної інформації запрошуємо вас приєднатися до Телеграм-боту "Agro Bot ZernoUA" за посиланням: https://t.me/the_agro_bot.
02 Жовтня, 2023 р., 16:18
Триває акція «Смілива гривня»! Відтак, маємо чудову можливість підтримати наших військових, які відважно стоять на захисті України.
02 Жовтня, 2023 р., 16:18
Ідентифікація сільськогосподарських тварин та внесення даних в Єдиний державний реєстр тварин є дієвим механізмом простежуваності як за їх обігом, так і за обігом продукції тваринного походження, що є невід’ємною складовою забезпечення епізоотичного благополуччя, безпечності харчових продуктів та розширення міжнародних ринків збуту.
26 Вересня, 2023 р., 15:58
Триває набір  на БЕЗКОШТОВНИЙ навчальний КУРС ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ та ВПО З ПРОЄКТУВАННЯ, ВСТАНОВЛЕННЯ СОНЯЧНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ
25 Вересня, 2023 р., 16:49
25 вересня 2023 року  працівниками Луцького районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» здійснено раптову перевірку за місцем проживання неповнолітнього суб’єкта пробації.
20 Вересня, 2023 р., 17:37
Важливо, щоб рідні та близькі наших воїнів були впевнені у їх безпеці та не перебували в невідомості. Тому, аби уникнути зайвих хвилювань, Міністерство оборони України підготувало інформаційну пам’ятку родинам Захисників (завантажити пам'ятку).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь