Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Липня, 2023 р., 13:58
Малі та середні переробні підприємства отримають підтримку на $2,5 млн в межах ініціативи, яку реалізує Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». У рамках грантової програми буде надано близько 25 грантів обсягом від $75 000 до $150 000. Грантова програма реалізується в партнерстві з Мінекономіки. 
05 Липня, 2023 р., 13:56
У разі вибуху на ЗАЕС мешканці потенційної зони радіаційної аварії мають бути готовими до можливої евакуації.
05 Липня, 2023 р., 13:54
Як знімати мірки, створювати викрійки та вибирати інструменти для роботи? Про це — освітній серіал, який Мінцифра створила разом з українським брендом одягу Motrya.
05 Липня, 2023 р., 13:53
Український ветеранський фонд в рамках програми «Варто: підтримка ветеранського бізнесу» надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
05 Липня, 2023 р., 13:52
1 липня 2023 року почався ключовий етап вступної кампанії – реєстрація електронних кабінетів для більшості вступників. Вона здійснюється на сайті. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України на своєму сайті.
03 Липня, 2023 р., 14:29
Усі управління соціального захисту населення в Україні мають приймати заяви на одноразову матеріальну грошову допомогу постраждалим від підриву Каховської ГЕС.
30 Червня, 2023 р., 12:24
Найближчим часом запустимо у Дії одну з найочікуваніших послуг серед українців — зміна місця проживання. Як завжди, у кілька кліків і без походів до держорганів. Спочатку сервіс буде доступний для жінок та дітей. Долучитися до бета-тесту можна за посиланням.
29 Червня, 2023 р., 16:55
У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь