Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Червня, 2023 р., 09:27
Яку небезпеку несуть аварії на атомних станціях?
29 Червня, 2023 р., 09:25
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 
28 Червня, 2023 р., 16:41
В області діє субвенція з обласного бюджету для надання дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби. Допомогу надають тим господарствам, де народжуються телята.
26 Червня, 2023 р., 09:42
У поліції продовжують реєструвати шахрайства, жертвами яких стали волиняни. У попередніх публікаціях ми розповідали, як люди ведуться на отримання фейкової грошової допомоги та як довіряють псевдоспівробітникам банків. Далі розказуємо про ще один спосіб виманити людські гроші – це створення підставних профілів у соціальних мережах або злом наявних та випрошування коштів від імені нібито реальних осіб. Таких шахрайств з початку року в поліції Волині зареєстровано вже більше 110 випадків, сума збитків – понад 400 тисяч гривень.
23 Червня, 2023 р., 15:14
На сьогодні понад 30 мільйонів українців обрали свого сімейного лікаря, у якого вони можуть отримати цілий спектр послуг.
23 Червня, 2023 р., 15:11
Національна соціальна сервісна служба України (далі – Нацсоцслужба) спільно з Центром демократії та верховенства права (далі – ЦЕДЕМ) розробили зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування / органами державної влади та волонтером.
22 Червня, 2023 р., 15:44
Хочете закрити бізнес? Тепер це можна зробити за 1 секунду на порталі Дія без участі реєстратора. Більше не потрібно чекати, поки заяву опрацює людина, — усе автоматично. Скористатися послугою можуть: ✅фізичні особи-підприємці, які мають РНОКПП ✅підприємці, які використовують паспортні дані замість картки платника податків Щоб закрити ФОП 👉🏻 Авторизуйтеся на порталі Дія 👉🏻 Оберіть послугу — Автоматичне закриття ФОП 👉🏻 Натисніть Подати заяву. Необхідна інформація підтягнеться з ЄДР 👉🏻 Перевірте, чи всі дані правильні 👉🏻 Підпишіть заяву електронним підписом ФОП або КЕПом фізичної особи. 🔗 https://diia.gov.ua/services/avtomatichne-zakrittya-fop Після цього дані про закриття ФОП автоматично надійдуть у ЄДР та до податкової за місцем реєстрації. І все! Закрити бізнес ще ніколи не було так просто😎 Створюємо найкращі умови для підприємців!🙌🏻 Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерство юстиції України за підтримки Програма EGAP, що впроваджується Фонд Східна Європа за підтримки Швейцарії.  
20 Червня, 2023 р., 11:29
Держпраці в умовах обмеження проведення перевірок характеристик продукції, розпочинає у червні  широку інформаційну кампанію з державного ринкового нагляду, направлену на підвищення обізнаності громадськості, користувачів, споживачів, а також виробників та імпортерів щодо вимог надання на ринку продукції, що підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів та компонентів безпеки для ліфтів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь