Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Травня, 2023 р., 15:10
Ви можете за кілька кліків подати заяву про заміну посвідчення водія в застосунку Дія. А потім забрати готове водійське в сервісному центрі МВС. Або ж взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати електронне посвідчення водія, - про це повідомляє Мінцифри на своєму офіційному веб-сайті.
18 Травня, 2023 р., 08:50
Банки повертають арешти рахунків, накладені виконавчою службою через борги. Про це йдеться в Законі України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень та рішень інших органів під час дії воєнного стану», який днями набув чинності.
16 Травня, 2023 р., 10:28
За підсумками січня-квітня 2023 року громади Волині отримали в розпорядження  159,5 мільйона гривень плати за землю. Це на 3,8 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду торік.
15 Травня, 2023 р., 14:24
У воєнний час потреба військовослужбовців у якісній і вчасній правовій допомозі зростає. Особливо вона потрібна військовим, що перебувають на лікуванні й не мають змоги самостійно звернутися по правничу допомогу.
15 Травня, 2023 р., 14:21
До перегляду стали доступні відеоматеріали Мінреінтеграції з інформування населення про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами.
11 Травня, 2023 р., 12:51
Електронне направлення – цифровий документ, який технічно забезпечує скерування пацієнта до іншого надавача медичної допомоги для отримання консультації лікаря-спеціаліста, проведення лабораторних або візуальних досліджень тощо.
11 Травня, 2023 р., 12:50
З травня 2023 року Пенсійний фонд України призначить житлові субсидії на неопалювальний період для більшості домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому опалювальному періоді.
11 Травня, 2023 р., 12:35
Відтепер українці, чиї домівки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву в Дії та отримати кошти на ремонт за програмою єВідновлення. Максимальна сума — 200 тис.грн. Послуга доступна, якщо житло підлягає відновленню і не було повністю відремонтоване.
09 Травня, 2023 р., 10:30
Ніхто не може уявити своє життя без рослинного світу. Рослини створені не тільки для продовольчих цілей,а й для захисту людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь