Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Березня, 2023 р., 14:38
Перш за все, гормональні препарати охоплюють дуже широкий спектр ліків, що містять у собі гормони. Гормони – це речовини, які виділяються нашими залозами та регулюють різні процеси в організмі. У ліках ці гормони можуть бути як природного, так і синтетичного походження.
24 Березня, 2023 р., 14:37
22 березня 2023 року відбулася зустріч Міністерки соціальної політики Оксани Жолнович з Головою Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні (NRC) Роберто Віла-Сексто. 
24 Березня, 2023 р., 14:36
З 1 січня 2023 року триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2022 року.
23 Березня, 2023 р., 12:14
Для того, щоб процес призначення рецептурних ліків став більш простим та ефективним, весною в Україні буде впроваджено електронний рецепт на всі рецептурні ліки.
23 Березня, 2023 р., 12:08
16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» триває. Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Всі ми вже понад рік повномасштабної війни робимо все можливе для нашої Перемоги, незламності, допомоги тим, хто її найбільше потребує у цей час.
22 Березня, 2023 р., 12:00
Звільнення військовослужбовців від нарахування штрафів, пені та відсотків за користування кредитом – питання, з яким часто звертаються клієнти до системи безоплатної правової допомоги.
21 Березня, 2023 р., 09:40
У період війни питання безпеки дітей, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Адже попри військові загрози ніхто не відміняв безпеку дітей на їхньому шляху до та з навчальних закладів і ризиків дорожньо-транспортного травматизму.
20 Березня, 2023 р., 12:11
Незадекларована праця наносить шкоду державі. Неформальна економіка і незадекларована праця в мирний час обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів. 
14 Березня, 2023 р., 13:27
Українці, які – через війну або з інших причин – виїхали за кордон та набули там пенсійного віку, можуть оформити пенсію дистанційно, за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь