Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Березня, 2024 р., 11:07
31 березня завершується перехідний період, під час якого в Україну можна було  завозити гуманітарну допомогу, використовуючи паперові декларації. З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу до України буде можливо лише з використанням Автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги. 
27 Березня, 2024 р., 12:42
Міністерство цифрової трансформації України рекомендує безоплатно опанувати інструменти кібербезпеки за допомогою освітніх серіалів. Навчайтеся у зручний час і з будь-якого місця на порталі «Дія.Освіта».
27 Березня, 2024 р., 12:41
Фейки та дезінформація стали звичним явищем на просторах інтернету. З кожним роком їх форми стають все більш складними для розпізнання. Особливо це відчутно в умовах війни.
26 Березня, 2024 р., 12:30
Відтепер вступати до ЗВО чи влаштовуватися на роботу можна без купи ксерокопій — достатньо пошерити електронний освітній документ. А якщо втратили атестат чи диплом — у кілька кліків отримати інформацію в електронній формі. У застосунку Дія тепер відображаються:
26 Березня, 2024 р., 12:29
Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації повідомляє, що постановою КМУ від 15 березня 2024 року № 300 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 16 серпня 2022 р. №918.
20 Березня, 2024 р., 14:56
Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою № 918.
20 Березня, 2024 р., 14:52
Купувати продукцію українського виробництва – це означає стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери.
20 Березня, 2024 р., 13:16
Організатори: - Рада молодих юристів України; - Київська Мала академія наук учнівської молоді; - Інститут політико-правових та релігійних досліджень.
19 Березня, 2024 р., 11:55
У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь