Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Лютого, 2024 р., 14:17
До весни менше чотирьох тижнів, а отже, не за горами старт весняно-польових робіт. Традиційно аграрії постають перед потребою забезпечити господарства насінням, засобами захисту рослин та добривами. Водночас чи не всі українські агровиробники сьогодні стикаються з браком фінансування для купівлі потрібних ресурсів.
12 Лютого, 2024 р., 12:27
Цього року аграрії, в тому числі з деокупованих областей, можуть знову скористатись державними програмами підтримки. Зокрема, будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз та овець. Про це повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.
08 Лютого, 2024 р., 09:18
Особи, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та застосування пестицидів або з проведенням робіт із транспортування, зберігання, застосування, торгівлею пестицидами, повинні мати посвідчення про право роботи з пестицидами. 
05 Лютого, 2024 р., 09:47
Рак є причиною майже кожної шостої смерті у світі  та стоїть на другому місці після серцево-судинних захворювань серед основних причин смерті.
23 Січня, 2024 р., 10:11
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру листом від 12.01.2024 № 6-28-0.222-600/2-24 поінформувала ДПС про щорічну індексацію нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік.
23 Січня, 2024 р., 10:04
Чергове відео від Dovidka.info та МінРеінтеграції, де єнот Роккі розповість дітям про правила поведінки з вибуховими предметами.
23 Січня, 2024 р., 10:01
Січень — місяць обізнаності про щитоподібну залозу. Саме час згадати про йод — один із найвідоміших мікроелементів, без якого неможливе її нормальне функціонування.  
23 Січня, 2024 р., 10:00
Міністерство оборони України проводить мотиваційну інформаційну кампанію щодо мобілізаційної кампанії та залучення громадян на військову службу за контрактом до підрозділів морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
19 Січня, 2024 р., 11:38
Екстрена медична допомога – це термінові дії  медичних працівників, спрямовані на порятунок  життя та здоров’я людини, яка перебуває у невідкладному стані, спричиненому хворобою чи травмою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь