Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Березня, 2024 р., 12:23
У Державному аграрному реєстрі триває реєстрація та уточнення даних в рамках програми допомоги малим агровиробникам. За умовами програми, безповоротну допомогу зможуть отримати виробники сільськогосподарської продукції, які обробляють від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь або утримують від 3 до 100 корів, овець чи кіз від 5 до 500. Розподіл підтримки відбуватиметься лише онлайн через Державний аграрний реєстр (dar.gov.ua).
29 Лютого, 2024 р., 11:04
ЕкоЗагроза – це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міндовкілля, завдяки якому кожен зможе дізнатись достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані. Наприклад, якщо телеграм-канали лякають радіаційним забрудненням – перевірити, чи радіація зараз в нормі. Горять ліси неподалік – подивитися актуальні дані про якість повітря.
28 Лютого, 2024 р., 18:54
За 2023 рік волинські аграрії залучили 55,2 млн грн грантових коштів, що дало змогу створити 150 нових робочих місць.
28 Лютого, 2024 р., 18:50
Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що право на виробництво насіння і садивного матеріалу для його реалізації, відповідно до статті 12 Закону України «Про насіння і садивний матеріал», мають фізичні особи-підприємці та юридичні особи, за умови їх включення до Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва, а також у випадках, передбачених цим Законом.
28 Лютого, 2024 р., 18:47
Повномасштабна війна та погіршення матеріального становища українців завдали суттєвих втрат добробуту мільйонів домогосподарств в Україні. Саме тому підтримка фінансової платоспроможності громадян, особливо пенсіонерів - тобто тих, для кого виплати від держави є часто єдиним джерелом доходів - є вкрай важливою для Уряду. 
26 Лютого, 2024 р., 08:49
Актуальні новини у сфері надання адміністративних послуг (1 – 15 лютого).
13 Лютого, 2024 р., 14:17
До весни менше чотирьох тижнів, а отже, не за горами старт весняно-польових робіт. Традиційно аграрії постають перед потребою забезпечити господарства насінням, засобами захисту рослин та добривами. Водночас чи не всі українські агровиробники сьогодні стикаються з браком фінансування для купівлі потрібних ресурсів.
12 Лютого, 2024 р., 12:27
Цього року аграрії, в тому числі з деокупованих областей, можуть знову скористатись державними програмами підтримки. Зокрема, будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз та овець. Про це повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.
08 Лютого, 2024 р., 09:18
Особи, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та застосування пестицидів або з проведенням робіт із транспортування, зберігання, застосування, торгівлею пестицидами, повинні мати посвідчення про право роботи з пестицидами. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь